NWF Forest Products - Comercializare, montaj parchet Bucuresti

Ghid de masurare pentru parchet

...
Ghid de masurare pentru parchet

Cand doriti sa achizitionati parchet, trebuie sa stiti cati metri patrati sa achizitionati. Un mod simplu pentru a face acest lucru este inmultirea lungimii cu latimea incaperii.

Asa veti obtine suprafata. Apoi va trebui sa va luati in calcul pierderile, cuprinse intre 5-7% pentru podelele tip dusumea, montate pe lungime si 7-10% pentru podelele cu model.

Calculul metrilor si costul parchetului pentru incaperea dumneavoastra:Parchetul din lemn este ambalat intr-o varietate de dimensiuni. Natural Wood Floor ofera un calculator pentru a calcula costul parchetului si numarul de pachete necesare fiecarei incaperi facand click pe detalii produs. Va rugam sa retineti intotdeauna pierderile de 5-7% pentru parchetul tip dusumea, montat pe lungime si 7-10% pentru parchetul cu model.

Ghid de masurare a camerelor dreptunghiulare:Camere in forma patrata sau dreptunghiulara. Inmultiti lungimea (a) incaperii cu latimea (b) si obtineti suprafata necesara, la care se adauga pierderile.

Ghid de masurare a camerelor in forma de “L”:Impartiti camera in doua pentru o masurare mai usoara. Pentru calculul suprafatei masurati din nou lungimea si latimea si inmultiti-le. Cele doua suprafete rezultate se aduna si se adauga pierderile.