Musik Sound - servicii scenotehnice profesionale Bucuresti

Servicii

...
Evenimente Private si Corporate

 Evenimentele private sunt prin desavarsire create pe specificul clientului si tin sa indeplineasca toate cerintele specifice ale acestuia, putandu-ne adapta la orice tip de buget.   Evenimentele private sunt prin desavarsire create pe specificul clientului si tin sa indeplineasca toate cerintele specifice ale acestuia, putandu-ne adapta la orice tip de buget. 

...
Nunti si Botezuri

Echipa Musik Sound poate asigura atat sonorizarea cat si partea de video pentru nunti si botezuri. Suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor in industria organizarilor de evenimente si de aceea clientii nostri ne recomanda cu caldura.

...
Sonorizari live

  Pentru coordonarea si organizarea unui eveniment live de succes, indiferent de dimensiune, este nevoie de performanta, calitate si profesionalism. Musik Sound este pregatita sa asigure echipamente si asistenta pentru sonorizari cu orice tip de band 

...
Targuri si Expozitii

Adaptandu-se la specificatile oricarui tip de locatie, Musik Sound va poate pune la dispozitie echipamente de sonorizare si scenotehnica care sa imbrace, personalizeze si sa scoata in evidenta orice tip de stand, facand astfel ca produsele dvs. sa fie vizibile.

...
Conferinte si Simpozioane

  Musik Sound va pune la dispozitie asistenta si echipamente necesare organizarii de conferinte si simpozioane de orice natura. Experienta indelungata in acest domeniu este atu-ul care ne permite sa gasim solutii personalizate pentru fiecare client in parte

...
Lansari de firme sau produse

 În ceea ce priveste lansarile, fiecare are particularitatea si imprevizibilul ei. Detinem experienta si priceperea pentru a duce la bun sfarsit orice eveniment de acest tip, adaptandu-ne la orice fel de buget si nefacand rabat de la calitate.

...
Inchirieri echipamente

  In organziarea oricarui tip de eveniment Musik Sound va poate pune la dispozitie spre inchiriere atat echipamente audio, video, lumini inteligente cat si echipamente de scenotehnica.

...
Concerte Outdoor si Indoor

 Musik Sound poate sonoriza concerte indoor si outdoor, de la sali de spectacole, pana la stadioane; turnee de lunga durata, totul rezultand intr-un real succes datorita echipei noastre de profesionisti.

Categorii
Date de contact
0751144100
Bd. Dinicu Golescu, nr. 18, et. 1, sector 1,
Distribuie