Multilingua Translations - Traduceri si Interpretariat Ilfov

Traduceri

TRADUCERI DE MANUALE, CATALOAGE SI DOCUMENTATIE TEHNICA
Importanta preciziei traducerilor tehnice în realitatea de zi cu zi bazata pe tehnologie si pe proceduri automatizate este bine cunoscuta. Precizia terminologica, competenta tehnica, cunoasterea procedurilor pentru redactarea manualelor, ne permit sa oferim solutii garantând standarde optime de calitate. Datorita departamentului nostru grafic, putem furniza servicii cu valoare adaugata precum traducerea si editarea de imagini, de fise tehnice, etc. La Multilingua Translations veti g..
TRADUCERI PUBLICITARE DE DOCUMENTE SI DE MATERIALE PROMOTIONALE
Textele se modifica în functie de subiect. Unele texte – de exemplu textele publicitare si de marketing folosesc un anumit stil sau expresii specifice pentru a obtine un anumit efect. În aceste cazuri, o simpla traducere nu este suficienta, fiind necesara o transpunere a textului. Aceasta transpunere – care implica redarea unei serii de semnificatii, tonuri, nuante si ritmuri – într-o alta limba, reprezinta adaptarea la o alta cultura, necesita abilitati spec..
TRADUCERI COMERCIALE
Pe piata globala, barierele lingvistice stau în calea dezvoltarii afacerii Dvs. Cu rapiditate si precizie, Multilingua Translations s.r.l. traduce: contracte si scrisori comerciale,corespondenta de afacericaiete de sarcinimesaje de posta electronica,oferte de pret pentru produse si serviciirapoartedevize estimativeorice alt text de tip economic si comercialPunem la dispozitia Dvs. competentele unui numar mare de traducatori specializati care raspund nevoilor Dvs. cu rapiditate si, bine&i..
TRADUCERI FINANCIAR-CONTABILE SI BANCARE
Respectând standardele din acest sector, Multilingua Translations s.r.l. traduce diverse tipuri de texte financiare si contabile, precum: bilanturirapoarte financiaresituatii contabile – balante, bilanturi, facturifise informativescrisori de garantie bancarabrosuri de prezentare pentru banci, societati de asiguraricontracte de leasingcontracte de creditareToate traducerile sunt efectuate de traducatori specializati. Multilingua Translations s.r.l. ofera un serviciu profesional de c..
TRADUCERI JURIDICE SI LEGALIZATE
Multilingua Translations s.r.l.  traduce o gama ampla de texte, certificate, contracte si documente efectuând la cerere, autorizarea si legalizarea notariala acestora. Oferim un serviciu de calitate, timpi de predare rapizi si confidentialitate maxima. Câteva exemple de texte juridice traduse: contracte de închiriere, de vânzare – cumparareprocurideclaratiiacte judiciare si notarialecitatii si acte de arbitrajacte de înfiintare societatiacte de studii..
TRADUCERI MEDICALE
Echipa Multilingua Translations cuprinde traducatori cu o vasta experienta în realizarea traducerilor medicale, care stapânesc foarte bine terminologia în acest domeniu. Printre traducerile medicale oferite, enumeram: rapoarte si studii medicale, articole medicalestudii clinice, farmacologiedocumente de informare a pacientilorscrisori medicale, fise medicalebilete de externareretete medicale, prospecte medicalechestionare medicalerezultate teste de laboratorbrosuri de prezent..