MOUSE INSTAL Instalator Bucuresti 24x7

Instalatori

...
Instalator

Echipa MOUSE INSTAL are experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.

 

  • Desfundari canalizare (chiuvete, sifoane de pardoseala, coloane comune etc.)
  • Punere in functiune instalatii termice si sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii frigotehnice
  • Reparatii instalatii termice si sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii frigotehnice
  • Revizii tehnice periodice pentru instalatii de gaze si instalatii frigotehnice

...
Instalator termic

 

1Instalatorii nostri pot interveni rapid

Instalatorul termic este cel care va poate ajuta cu montajul instalatiilor termice noi, sau cu diverse interventii si reparatii la instalatiile termice vechi. Ca si meseria de instalator sanitar, cea de instalator termic este si ea una cautata si aducatoare de castiguri, pentru ca, indiferent de anotimp, instalatiile termice, indiferent de anotimp, sunt necesare in apartamente, birouri, case si vile.

 

Instalatii termice

Prin instalatie termica se intelege orice aparat sau accesoriu care ne ajuta la aclimatizarea atmosferei din casa sau din birou. Poate fi vorba de necesitatea de a incalzi mediul, sau, dupa anotimp, de a racori mediul. Un instalator instalatii termice se ocupa de montajul instalatiilor termice noi, dar si de mentenanta si reparatiile la instalatiile termice deja montate. Astfel, vom apela la un instalator instalatii termice ori de cate ori avem nevoie de:

  • Interventii asupra retelei de incalzire, adica tevi si calorifere - poate fi vorba de montarea sau de aerisirea lor;
  •  Este nevoie de inlocuirea completa a unei coloane termice – aceasta implica nu numai schimbarea caloriferelor, ci si a tevilor si conductelor care asigura transportul agentului termic (apa calda);
  • Reconditionarea sau chiar schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire – in cazul instalatiilor termice vechi, din cauza ruginii si a coroziunii, tevile ajung sa nu mai corespunda. Fie se impusca si curg, fie nu mai corespund standardelor si pierd agentul termic. De aceea, periodic, tevile de la sistemul de incalzire necesita verificari, mentenanta si reconditionari.
  • Robinetii de la instalatiile termice sunt si ei expusi coroziunii si ruginii, de aceea, uneori, acestia necesita sa fie schimbati;
  • Pentru aerisirea instalatiilor termice, este necesar montajul aerisitoarelor, iar aceasta operatie intra tot in sarcina instalatorului de instalatii termice.
  • In cazul apartamentelor si a birourilor, instalatiile termice sunt prevazute cu termostate ambientale. De montajul si repararea acestora se va ocupa acelasi instalator de instalatii termice!

 

  • Montarea si mentenanta aparatele de aer conditionat, nelipsite in ziua de azi atat prin apartamente cat si prin birouri, fac si ele parte din atributiile instalatorului de instalatii termice.
  • O operatie extrem de importanta in ce priveste aparatele de aer conditionat, o constituie curatarea aparatelor! Acestea ajung ca in timp sa devina adevarate focare de bacterii si infectie, de aceea, curatarea lor periodica este un lucru absolut necesar pentru a pastra un mediu sanatos.
  • Inlocuirea senzorilor de la aparatele de aer conditionat – iata o alta sarcina posibila pentru instalatorul de instalatii termice!

Personal autorizat si servicii profesionale

Instalatori termici care sa se ocupe atat de montarea instalatiilor termice noi, cat si de mentenanta si repararea instalatiilor termice existente, se pot gasi in rubrica de mica publicitate a oricarui ziar, in cartea de telefon, pe internet sau, cel mai bine, in cadrul firmelor specializate in instalatii tehnico-sanitare! Un instalator bun are un palmares si recomandari bune! El este recunoscut pentru faptul ca face treaba cu simt de raspundere si, mai mult, nu lasa mizerie in locul unde a lucrat. Este recomandat sa apelati, totusi, la firmele specializate, pentru ca acestea va pot oferi garantia atat pentru manopera cat si pentru piesele montate. In plus, tot la ele, puteti gasi si un numar de urgente la care puteti apela la orice ora din zi si din noapte, daca, de exemplu, vi s-a spart un calorifer!

 

...
Instalator sanitar

Instalatorii nostri pot interveni rapid

Instalatorii nostri sanitari se ocupa atat de montajul instalatiilor sanitare noi, cat si de reparatiile instalatiilor sanitare vechi. Aceste montaje sau reparatii se pot desfasura in interior sau in exterior. Astfel, ei vor fi pregatiti sa:

  • Traga tevi si conducte de exterior sau de interior,
  • Sa sudeze si sa conecteze tevi si conducte de exterior sau de interior,
  • Sa treaca tevi prin pereti si plafoane,
  • Sa monteze si sa repare instalatiile tehnico sanitare,
  • Sa instaleze calorifere, apometre, boilere si alte accesorii specifice retelelor de apa,
  • Sa asigure mentenanta si reparatiile necesare la orice tip de echipament sau accesoriu din reteaua de apa,
  • Sa asigure mentenanta si buna functionare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Instalatii sanitare

Sunt firme specializate in instalatiile sanitare care ofera servicii de reparatii si montaj instalatii sanitare in regim de urgenta, ele avand personal calificat disponibil non-stop. Acest lucru inseamna ca pun la dispozitia clientilor un numar de urgente la care se va raspunde la orice ora din zi si din noapte. Acest serviciu este gandit pentru a fi folosit in cazurile extreme cum ar fi – spargerea unor conducte si tevi si inundatii in case si subsoluri. De ce e nevoie de interventie de urgenta? Pentru ca aceste inundatii, mai ales daca sunt in subsolul imobilelor, pot genera infiltratii care pericliteaza structura de rezistenta a cladirii. De aceea este de dorit sa se rezolve problema cat mai repede!

 

Personal autorizat si servicii profesionale

Cand alegeti un instalator sanitar din cadrul unei firme specializate in domeniu, aveti cateva avantaje majore:

  • Firma ofera garantii atat pentru manopera de montaj instalatii sanitare noi cat si pentru manopera de reparatie a instalatiilor sanitare mai vechi. Mai mult, firmele garanteaza si accesoriile folosite. Aceste garantii sunt dorite de clienti care vor prefera sa lucreze cu o firma si nu cu un particular care nu poate oferi aceleasi garantii si credibilitate;
  • Firmele de instalatii tehnico sanitare, mai nou, au in portofoliu si o asigurare civica care ii protejeaza in caz de stricaciuni mari, stricaciuni care pot aparea in timpul interventiei de montaj instalatie sanitara sau de reparatie instalatie sanitara. Ca si particular este mai greu sa faceti aceasta asigurare, care este un fel de RCA, dar nu pentru o masina, ci pentru un instalator instalatii sanitare.