Moldwood - Producator de mobila din lemn masiv, Bucuresti

Mobila Dormitor

...
Pat BELLAGIO

Creeaza un dormitor cu design simplu si elegant, folosind culori deschise sau nuantele tale preferate. Colectia Bellagio este una care se caracterizeaza prin confort, materiale de calitate deosebita, functionalitate si eleganta prin simplitate. Daca doresti sa îti creezi o adevarata oaza de relaxare, atunci alege mobilierul de lemn masiv din colectia Bellagio de la Moldwood. 

În functie de preferintele tale în materie de finisaje, accesorii si materiale, pretul pentru aceste piese de mobila clasica din lemn poate sa se modifice.

...
Sifonier FIRENZE

Sifonierul Firenze este o piesa de mobilier clasic, realizata cu multa atentie pentru detalii si responsabilitate fata de clienti. Insertiile aurii, elementele sculptate în lemn si cele decorativ îi ofera un aer elegant, nobil. Dormitorul tau va parea ca face parte din conacele nobililor italieni. Oglinzile de pe cele doua usi din centru vor face dormitorul tau mai luminos si mai mare. De asemenea, vor fi foarte practice atunci când vei vrea sa îti studiezi imaginea înainte de plecare.