Def Art Grup - Mobilier la comanda, Bucuresti

Mobila de baie la comanda

...
Mobila baie lemn

Mobila baie lemn are sertare Blum cu amortizare. Mobila de baie este fabricata din pal cu aspect de lemn . Se poate comanda pe diferite dimensiuni si culori.

Pentru a comanda mobila baie la comanda din mdf fara picioare, va rugam sa ne trimiteti un email cu dimensiunile aproximative ale mobilierului de baie. Veti primi raspuns cu oferta de pret pentru mobilier de baie la comanda cu optiunile alese de dumneavoastra, iar urmatorul pas este stabilirea unei programari pentru masuratori finale pentru mobila de baie. Dupa ce avem toate detaliile stabilite vom putea incheia contractul pentru fabricarea mobilierului pentru baie. O alta varianta ar fi sa veniti la punctul nostru de lucru si a finaliza schita de mobila de baie la comanda impreuna inainte de masuratorile finale. Mobila de baie la comanda se realizeaza pe diferite dimensiuni si culori.

Mobilierul de baie la comanda are garantie 24 luni. Asiguram transport si montaj in Bucuresti si Ilfov pentru mobila de baie.

...
Mobilier baie mdf

Mobilier de baie mdf vopsit lucios si manere frezate in cant. Mobilierul de baie are sertare Blum cu amortizare si dulap cu oglinda aplicata pe usi.