Caminul de batrani Arh. Mihail si Gavriil - Dambovita

Servicii

...
Monitorizare 24 de ore

Pentru a va oferi satisfactia si ingrijirea de care dvs. sau apropiatii vostri au atat de mare nevoie, oferim pentru aceasta monitorizare 24 de ore si o ingrijire medicala suplimentara.

...
Procurare medicamentatie

La "Caminul de batrani Arh. Mihail si Gavril", ne ocupam de procurarea medicamentelor pe baza retelor compensate emise de medicii specialisti.

...
Ergoterapie

Ergoterapia este o metoda de terapie/tratament nemedicamentoasa care are un rol important in reabilitarea si reinsertia socio-profesionala a persoanelor cu dizabilitati functionale.

...
Terapie psihica

Terapie psihica este o modalitate de tratament axata pe reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburari psihice, stari de suferinta psihosomatica, comportamente disfunctionale.

...
Terapia fizica

Terapia fizica este o subclasa a fizioterapiei, in care se reunesc formele medicale de tratament bazate pe metode fizice. Astfel, alaturi de masaje si tratamentele termice, se poate apela si la tratamentele cu curent continuu.

...
Asistenta specializata

Asistenta oferita de catre un personal specializat pentru imbracare, asistenta igienica si hranire, urgente medicale disponibile zilnic si bineinteles activitati recreative si sociale.

Categorii
Date de contact
0799943101
Str. Ambasadorului, Nr 31A, Contesti, judetul Dimbovita
Distribuie