Metalo Sigma, confectii metalice Jilava

Transport suspendat

...
Sine tubulare

Sine tubulare pentru sisteme de transport suspendate, in bare de 6 metri lungime. Sunt produse in 4 variante, pentru sarcini de 100, 300, 400 si 500 kilograme pe metru.

...
Suporti fixare

Suport cu fixare pe plafon

Suport cu fixare pe plafon pentru sustinerea sinei tubulare a cailor de rulare suspendate. Produs in 4 numere de cod care corespund celor 4 variante ale sinei tubulare (functie de sarcina sustinuta). Va oferim consiliere tehnica gratis pentru alegerea reperelor celor mai potrivite cu necesitatile dvs.

...
Suport imbinare sina tubulara

Suport folosit la imbinarea sinelor tubulare pentru cai de rulare suspendate mai lungi de 6 metri (fiecare bara de sina tubulara are 6 metri).

...
Caruciori

Carucior cu doua perechi role

Folosit la sisteme transport suspendat pentru agatarea obiectelor de transportat. In functie de calibrul sinei tubulare pe care culiseaza, acesti caruciori sunt produsi in 4 variante care corespund celor 4 tipuri de sine (sine pentru transport 100, 300, 400 si respectiv 500 Kg pe metru).

...
Sina tubulara curbata

Sina tubulara curbata cu curburi la 90, 45 si respectiv 30 de grade. Lungimea arcului de cerc este in toate cazurile de 2 metri. Gama cuprinde cate 3 calibre de sina curbata pentru fiecare unghi de curbura, pentru sarcini de 100, 300 si respectiv 400 Kg pe metru.

...
Macaz

Macaz bidirectional

Sina tubulara curbata pe doua directii, folosita pentru schimbarea directiei spre stanga sau spre dreapta.

...
Placa turnata

Placa turnanta mica

Placa turnanta mica pentru schimbarea directiei pe calea de rulare spre inainte - inapoi si lateral.

...
Opritor

Opritor

Categorii
Date de contact
0752160083; 0752160081
Sos. Giurgiului, nr. 288, Jilava, judetul Ilfov
Distribuie