Clinica Medicala Medlife-Bucuresti

Memorial Hospital

...
Imagistica

Tomografie, mamografie, ecografie, radiologie.

...
Terapie intensiva

Functioneaza permanent cu personal medical auxiliar, mediu si superior: - 1 medic primar ATI - 2 medici specialisti ATI - 12 asistente medicale cu grad principal - 4 infirmiere

...
Pediatrie

Pediatria este una din principalele specialitati care a consacrat MedLife ca cel mai important operator de servicii medicale din Romania. In premiera pentru un spital privat, Life Memorial Hospital a dezvoltat in structura o sectie cu paturi de pediatrie.

...
Medicala

Serviciul de Medicina interna colaboreaza cu specialisti de balneofizioterapie si kinetoterapie, astfel incat pacientii au posibilitatea efectuarii fizioterapiei, kinetoterapiei , hidroterapiei, masajului conform recomandarilor. De asemenea pe perioda internarii pacientii pot beneficia de consult/ consiliere psihologica. Mentionam ca in cadrul sectiei de Medicina interna functioneaza un compartiment de, oncologie medicala, unde se poate efectua, la acest moment, consult de specialitate. Echipa sectiei formata din medici, asistente medicale, infirmiere, cu tinuta profesionala corespunzatoare, este preocupata permanent de a asigura confortul si siguranta pacientilor, printr-o colaborare optima, in spiritul increderii si respectului reciproc.

...
Balneofizioterapie

Baza de recuperare se adreseaza clientilor cu afectiuni neurologice sau ortopedice, inclusiv postoperatorii, si dispune de piscina pentru recuperare locomotorie, balneoterapie, doua sali de kinetoterapie, sala de masaj, etc.

...
Chirurgie estetica si reparatorie

Chirurgia plastica a cunoscut in ultimii ani o mare dezvoltare, atat in privinta varietatii interventii lor cat si a adresabilitatii, oamenii cunoscand o grija din ce in ce mai mare fata de aspectul lor, de revenire rapida la aspectul fizic din trecut dupa perioade mai grele din viata lor, de inlaturare a unor semne specifice diferitelor varste, dupa sarcina, etc. Deasemenea daca putem arata mai bine, de ce nu?

...
Ginecologie

mai potrivite pentru interventii este decisiva in gestionarea sigurantei pacientelor Tel. non-stop: (021) 9647 Departamentul de Obstetrica si Ginecologie din cadrul Memorial Hospital este fara indoiala reprezentativ datorita personalului de inalta calificare, cat si prin prisma posibilitatilor foarte variate de investigatie si diagnostic. Obiectivele departamentului de Obstetrica-Ginecologie sunt: * Asigurarea unei asistente medicale de specialitate in conditii moderne * Asigurarea unor servicii medicale integrate care sa acopere toata gama de patologie in domeniul ginecologiei si al asistentei prenatale. * Asistenta medicala specializata pluridisciplinara (obstetrica-ginecologie, genetica, imagistica si laborator, medicina: reproductiva si departament de fertilizare in vitro) * Promovarea conceptului de medicina materno-fetala * Adresabilitate crescuta. * Promovarea medicinii preventive.

...
Specialitati chirurgicale

O.R.L, Oftalmologie,Ortopedie, Urologie, Neurochirurgie, Chirurgie pediatrica, Chirurgie vasculara, Chirurgia piciorului si Chirurgie generala.