M&C Business - Centre profesionale de copiat chei Bucuresti

Copiere chei

...
Chei plane pentru cilindri casa

Silca dezvolta anual o productie de peste 250 milioane de chei brute, in fiecare zi doua noi chei sunt adaugate la gama de produse Silca, astfel copiem orice tip de cheie plana, indiferent de yala existenta.Va oferim o garantie in plus deoarece verificarea profilului cheii se realizeaza cu ajutorul dispozitivului exclusivist Optika.

Optika recunoaste profilul urmatoarelor tipuri de chei:

  • chei pentru cilindrii de casa
  • chei tubulare
  • chei cu o barba
  • chei fluture     

...
Chei auto cu cip

Pentru ca ne preocupa siguranta dvs. si dorim sa va oferim produse de calitate superioara, detinem tehnologii de ultima generatie pentru copierea cheilor cu cip, executia lor fiind realizata pe loc.       Daca ti-ai pierdut toate cheile de la masina, noi putem sa iti copiem cheia doar cu codul electronic specificat in actele originale ale masinii.

Dispozitivele noastre asigura copierea cheilor pentru orice vehicul existent pe piata, indiferent de anul de fabricatie,

 

cu exceptia cheilor patentate.

Triax este dispozitivul cu ajutorul caruia se copiaza cheile auto laser si cheile amprenta.Avansata tehnologic garanteaza maximum de calitate si precizie in miscari datorita actiunii combinate de senzori si fotocelule.De asemenea, Triax contine un taietor unic ce poate fi folosit pentru gravarea aluminiului, otelului, alamei si a materialelor Ultralite. Un software specific dedicat permite o utilizare intuitivă şi face personalizarea usoara si imediata.

Unocode este o masina rapida, silentioasa, fiabila si usor de folosit ce asigura o excelenta copiere a cilindrilor de locuinte si a cheilor auto plane. Unocode este o masina de ultima generatie proiectata pentru a lucra, fie de sine statatoare sau cu un calculator personal.

...
Chei Look-A-Like

Copiere Chei Look-A-Like

...
Chei Smart BMW, Fiat , Volvo

  • Solutie integrata
  • Design fidel originalului
  • Kit dedicat
  • Calitate garantata
  • Disponibil pentru cele mai populare si bine vandute modele de BMW®
  • Toate avantajele unei chei  electronice MH
  • Va prezentam noua forma de Cheie de Rezerva

2007-2012 SERIE 1 

2006-2012 SERIE 3 

2006-2010 SERIE 5

2006-2012 SERIE 6

2007-2012 SERIE X5

2008-2012 SERIE X6

2008-2011 SERIE Z4

...
Copiere Chei MH-TA

 Chei MH-TA    

...
Chei Speciale

Chei pentru cutie postala; Chei Abloy; Chei tubulare; Chei in cruce; Cheie amprenta; Chei pentru lacat; Chei fluture; Cheie pentru seif; Chei pentru incuietoare usa de baie; Cheie pentru mobila; Cheie pentru mobila; Chei amprenta; Cheie plana; Cheie de la fichet; Cheie cilindrii speciali; Cheie plana; Cheie amprenta pentru cilindrii securital 30

...
Chei Arta

Cheie colorata arta colectia animalute, profil UL050

...
Cilindri HUGO

Noile produsele de feronerie HUGO sunt de inalta calitate, rezistenta maxima si design excelent. Procesul de productie avansat din punct de vedere tehnologic si testele de rezistenta la care sunt supuse aceste produse in procesul de fabricatie aseaza HUGO in topul companiilor producatoare de profil, aducand avantajele dorite. Cilindrii Hugo sunt rezistenti si de inalta siguranta. Va invitam sa descoperiti cilindrii HUGO.