Masta Profile, jaluzele, rolete, rulouri Ilfov

Produse pentru interior

...
Rolete

Roletele textile de interior se vor potrivi pentru orice design interior. Multumita gamei largi de materiale si culori, roletele textile se vor potrivi oricarui stil de design interior imaginabil.

...
Falduri

ACTIONARE MANUALA  

Design compact  Angrenaje create pentru o functionare usoara Actionare facilaPROFIL FALDURI MANUALELatime minima 330 mm; Suprafata maxima 9 m2Max. 1.5 kg., prin utilizarea unui lant cu bile pas cu pas.

ACTIONARE ELECTRICA Motor pozitionat in sectiunea de mijloc Control prin telecomanda sau aplicatie smartphone Motor integrat in sina superioara

...
Perdele

Fiabil, adaptabil, robust si discret; solutia premium pentru proiecte rezidentiale si comerciale este acum disponibil. Ca lider de piata, cu peste 160 de milioane de motoare vandute in lume, Somfy ofera GlydeaTM ULTRA, rezultatul anilor de cercetare în standardele generale de performanta. Este primul motor ultra-silentios, ultra-puternic, ultra-adaptabil pentru perdele.Glydea ™ ULTRA este plina de inovatii care ofera o performanta acustica mai mica de 38 dBA ... una dintre cele mai silentioase solutii de motorizare de pe piata. Aceasta realizare exceptionala absoarbe zgomotul si vibratiile din interiorul motorului si din întregul sistem.GlydeaTM ULTRA este o solutie absolut discret si ofera miscare usoara, fluida, cu o puternica capacitate de parcurgere de pana la 60 kg. Angajamentul lui Somfy la performanta si forta face aceasta inovatie posibila.Motoarele si accesoriile noastre garanteaza un nivel de liniste premium, lider în industrie. Imbunatatiti noile aplicatii interioare cu valoarea adaugata a tacerii si a puterii.GlydeaTM ULTRA este potrivita pentru fiecare proiect, toate decorurile si in orice loc unde linistea ofera bunastare. Este compatibil cu mai multe tehnologii compatibile si cu preferintele de control ale utilizatorului si este, de asemenea, conectat pentru a satisface nevoile cladirilor inteligente si caselor inteligente.

...
Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale va permit sa jucati cu lumina si sa creati un aspect curat in interiorul camerei dvs. Cu posibilitatile decorative nesfarsite si aspectul lor inalt, jaluzelele verticale depasesc nivelul functional, ceea ce este bine cunoscut si aduce eleganta interiorului.Tesaturi verticaleColectia Mastaroll pentru jaluzele verticale ofera tesaturi elegante cu modele subtile, precum si tesaturi naturale sofisticate pentru un aspect si simt pur.Sistemul verticalIn afara de o colectie inovatoare de tesaturi, am dezvoltat un sistem unic pentru jaluzelele noastre verticale, care ofera optiuni de calitate si economie de timp pentru fiecare situatie. Sistemul nostru este usor de instalat si folosit si poate fi usor automatizat cu motorul vertical silentios.In plus fata de tesaturile esentiale si functionale in diferite calitati, colectia noastra verticala ofera tesaturi jacquard cu modele subtile si tesaturi naturale sofisticate, cu un aspect si simt pur. Ele adauga o dimensiune noua decorativa jaluzelelor verticale.

...
Jaluzele orizontale lemn

 - Gama larga de culori ale lamelelor - Jaluzelele sunt create din lemn de tei si lemn exotic (colectia RUSTIC) - Actionare electrica sau manualaCreati o atmosfera luxoasa si atemporala cu jaluzele. Redati cu lumina pentru a crea confidentialitatea dorita. Cu o gama larga de materiale elegante, hardware si accesorii în culori pentru a se potrivi, colectia noastra ofera o gama completa de posibilitati de a crea un aspect individual pentru un stil modern si clasic de design interior.Panouri venetieneColectia Mastaroll pentru jaluzele ofera o mare varietate de lamele din lemn.Sistem venetianDatorita designului sau modern, sistemul nostru pentru jaluzelele interioare este compact, usor de instalat si de utilizat. Sistemul este disponibil numeroase culori.MotorizareSolutiile noastra de automatizare fac jaluzele automatizate disponibile pentru toata lumea. Acest sistem automatizat este foarte usor de instalat si de utilizat si va permite sa va bucurati de simplitatea jaluzelelor motorizate.

...
Jaluzele orizontale din aluminiu

Jaluzelele orizontale din aluminiu cu lamele de 16 si 25 mm sunt unele dintre cele mai functionale si economice sisteme de protectie impotriva soarelui. Sunt utilizate de multi ani si se bucura inca de mare popularitate. Clemele speciale de montaj nu necesita gaurirea ramelor geamurilor. Pentru a furniza o functionalitate imbunatatita – se pot adauga ghidaje laterale (cordon) sau se poate crea extra umbrire. Toate componentele (cordon, bride si ghidaje) pot fi in aceeasi culoare ca lamelele astfel incat sunt intrunite asteptarile celor mai pretentiosi clienti.

Categorii
Date de contact
0743005502
Str. Balantei , nr. 7C, Dobroesti, judetul Ilfov
Distribuie