Azil batrani Manor Care House - Ploiesti

Servicii

...
Medicina generala

La noi veti gasi medic de familie care va viziteaza saptamanal sau de cate ori situatia impune . Aveti chiar si posibilitatea sa devina medicul dumneavoastra curant. De asemenea, colaboram cu  medici psihiatri, neurologi, cardiologi.

...
Asistenta medicala

Zilnic, medicatia va va fi administrata de asistentele medicale. Tot acestea va vor monitoriza starea de sanatate: tensiune, puls, glicemie, temperatura, diureza. La nevoie, administreaza tratamentul intramuscular , intravenos, recolteaza probe biologice. De asemenea  ingrijim pacienti cu plagile simple si/ sau suprainfectate, escarele multiple, in conformotate cu dispozitiile medicilor.

...
Servicii medicale si ingrijire

Incercam sa completam nevoile rezidentilor nostri oferidu-le o gama larga de facilitati in centrul nostru dar nu numai, iar in cazul in care aveti nevoie de ceva diferit ne vom adapta la nevoile dvs. creindu-va mediul potrivit in care veti putea sa va refaceti starea de sanatate.

Facilitatile asistatiilor:
Supraveghere permanenta
3 mese /zi + 2 gustari intre mese
Administrarea tratamentului
Monitorizarea starii de sanatate
Medic de familie, vizita  saptamanala si la nevoie
Igiena corporala, tuns la nevoie
Igienizarea camerelor
Manichiura/Pedichiura
Petreceri de sarbatori
Recoltare  probe analize
Videoproiectii filme, videoclipuri muzicale

Facilitatile suplimentare la cerere:
Medici specialisti
Masaj relaxare sau intretinere
Reflexoterapie
Kinetoterapie
Servicii coafor, frizerie, manichiura
Pedichiura, cosmetica
Ziare si reviste la cerere
Serviciu religios

...
Asistenta ingrijire

Nu va puteti asigura igiena zilnica, hrana si alte nevoi indispensabile vietii? Nu va mai faceti griji, la noi veti fi ajutat. Centrul dispune de infirmiere pregatite sa va asiste pe tot parcursul zile.

Supraveghere permanenta

Administrarea tratamentului

Igiena corporala, tuns la nevoie

...
Alimentatie

Servirea Mesei
Mancarea proaspata pregatita zilnic in bucataria proprie poate fi servita in sala de mese cat si in camera pentru persoanele cu probleme de locomotie.

Centrul dispune de bucatarie proprie unde avem posibilitatea sa preparam mancare rezidentilor dupa regimul impus de medic si nu in ultimul rand dupa preferintele seniorilor nostri.

Regim preferential
Dieta echilibrata nutritional
Alimentatie cu provenienta controlata

...
Activitati

Zonele noastre pentru activitati interne si externe va stau la dispozitie. Consideram ca miscarea si socializarea sunt fundamente de baza pentru o viata sanatoasa, de aceea le incurajam!

Timpul liber in centrul Manor se poate consuma usor datorita salii noastre de activitati, unde rezidentii nostri pot socializa in timpul unei partide de sah, table, carti, mini biliard sau ping pong.

Categorii
Date de contact
0733100251
Str. Victoriei, Nr. 1, Ploiesti, judetul Prahova
Distribuie