Magnum Consulting - Comercializare si montaj mocheta, Bucuresti

Mocheta dale Sonic Confort

...
Mocheta dale Sonic Infini Colors - Jungle

Astazi, arhitectii, designerii si proiectantii trebuie sa îndeplineasca cerintele din ce în ce mai stricte, în special în ceea ce priveste zgomotul si siguranta. Standardizarea europeana impune noi metode de calcul pentru indicele de evaluare a calitatii acustice a unei cladiri.

Mocheta poate reduce foarte mult zgomotul din jur. Pentru a obtine acelasi efect de izolare, pe care il ofera mocheta, ar fi necesar sa se ceara o grosime de 60 cm a podelei. Se absoarbe sunetul de voci, conversatii sau muzica, si se evita stresul scartaitului pardoselilor sau zgomotul de tocuri! Deci, nu este un accident ca vom gasi mocheta în toate locurile care necesita un pic de confort acustic (cinematografe, restaurante, birouri …).

Pe langa absorbtia zgomotului de impact, podele din materiale textile Balsan poseda bune calitati de absorbtie a zgomotului transmis prin aer.”Viata” unui sunet, într-o camera cu mocheta este redusa la jumatate, comparativ cu o camera a carei pardoseala este din lemn sau piatra. Pentru a satisface cel mai bine problemele legate de izolare acustica, Balsan merge mai departe si propune o noua placa cu pâsla underlay Sonic Confort continând in marea lor majoritate materiale reciclate si oferind o performanta acustica îmbunatatita.