Magda Luta, Psiholog - Coach - Psihoterapeut Bucuresti

Coaching

Life coaching
Zi de zi avem liste intregi cu lucruri de facut, obiective de atins: sa comunicam mai bine cu ceilalti; sa fim calmi in situatii critice; sa avem incredere in noi insine; sa avem curaj sa spunem ceea ce ne deranjeaza; sa avem rabdare si intelegere in relatia cu cei din jur; sa avem curaj in a ne reprezenta in fata unei autoritati; sa mediem conflicte; sa gasim suficiente resurse pentru a rezolva toate activitatile pe care ni le-am propus. Uneori obiectivele pot fi clar contu..
Parenting coaching
Afirmatia “Cea mai dificila misiune este aceea de a fi parinte” este reala. Fiecare etapa a dezvoltarii copiilor reprezinta o provocare pentru parinte si o adaptare continua. Va amintiti de: perioada in care va doreati copii si va imaginati cum va fi cand vor aparea in viata voastra; perioada in care erau in burtica si ce asteptari aveati pentru momentul in care se vor naste; momentul nasterii; primul cuvant; primul dintisor; primul pas; adaptarea la gradinita; em..
Career coaching
Sunt momente in viata in care avem sentimentul ca profesia pe care ne-am ales-o nu e ceea ce ne asteptam sa fie sau alegerea nu a fost a noastra, ci a familiei; am urmat o scoala foarte bine cotata sau una accesibila, fiindca asta a fost conjunctura… Poate asteptam o promovare de foarte mult timp, care inca se lasa asteptata sau  valorile companiei sunt in dezacord cu valorile noastre. Situatiile sunt diverse, dar rezultatul este acelasi: nu ne regasim in activitatea pe care o..
Executive coaching
Managerii sunt invidiati fiindca detin pozitii ravnite de multe persoane. Ceea ce ramane in umbra este marea responsabilitate pe care o are managerul in relatie cu echipa pe care o coordoneaza, in relatie cu obiectivele companiei, cu nevoia de performanta si echilibrul intre viata profesionala si cea personala. Coaching-ul ofera cadrul si structura care permite accesarea tuturor resurselor in vederea atingerii obiectivelor: Dezvoltarea abilitatilor de leadership; Motivarea si dezvolta..