Lindenblüte - Gradinita germana Bucuresti

Metoda de lucru

...
Metoda de lucru

Abordarea noastra in lucrul cu cei mici este una activa si creativa. Programul zilnic reprezinta o imbinare eficienta si armonioasa intre perioadele de joc si cele de studiu, acestea din urma apeland si ele insa la imaginatia si latura ludica a copiilor. Inca din primele saptamani de gradinita se vorbeste preponderent limba germana, urmand ca dupa aceasta perioada de acomodare a copiilor, germana sa aiba exclusivitate in relatia cu educatorii.

 

Ansamblul activitatilor pe care le desfasuram cu copiii urmareste punctele esentiale si obligatorii in procesul educativ al prescolarilor. Acestea sunt:

       -   Comunicare, limba si limbaj;

       -   Dezvoltare personala, emotionala si sociala;

       -   Perspicacitate, gandire logico-matematica;

       -   Dezvoltare psiho-motrica;

       -   Dezvoltare estetica si creativa;

       -   Cunoasterea mediului inconjurator.

Copiii sunt monitorizati, atat in cadrul activitatilor comune de studiu si joc, cat si in perioadele de recreatie. Acordam fiecarui copil in parte o atentie speciala, il observam si suntem intr-o permanenta relatie de comunicare cu el, tocmai pentru a putea lucra apoi in functie de necesitati, inclinatii si potential. Se intocmesc fise de evaluare saptamanale, care urmaresc evolutia copiilor la toate nivelele mai sus mentionate.

Categorii
Date de contact
0314296718; 0730547030
Str. Dobrogeanu Gherea,, Nr.55A, sector 1
Distribuie