Let's Play - Cresa-Gradinita Bucuresti

Grupe

Grupa mini de cresa (6-12 luni)
La grupa mini de cresa (6-12 luni), diversificarea alimentatiei, programul de somn si de masa se stabilesc impreuna cu parintii. Pe langa somn si masa, bebe are suficient timp si pentru joaca , cunoastere. In functie de varsta, programul este diversificat. Ce poate invata bebe?-Incurajarea rasului;-Incurajarea explorarii lumii inconjuratoare;-Incurajarea exprimari emotiilor;-Starnirea curiozitatii;-Stimularea dezvoltarii motrice;Cum isi petrece bebe timpul ?-Jocuri in oglinda;-Jocuri de mimica;-..
Grupa mica de cresa (1-2 ani)
Pentru grupa mica de cresa (1-2 ani), programul de somn si de masa se stabileste impreuna cu parintii. Misiunea noastra este aceea de a ajuta copilul sa se dezvolte cat mai frumos si armonios, punand accent pe zambet , curiozitate, emotie. Ce poate invata copilul in aceasa perioada?-Invatam culorile, animalele, fructele, legumele, mijloacele de transport;-Citim povesti si invatam primele poezii;-Ne jucam in echipa;-Invatam sa impartim jucariile;-Realizam primele activitati sub forma de fise: pic..
Grupa mijlocie de cresa( 2-3 ani)
Pentru grupa mijlocie de cresa( 2-3 ani), somnul si masa au un program fix. Programul de activitati este realizat conform varstei, in aceasta perioada copilul fiind foarte curios. Echipa noastra ii va sta alaturi, oferindu-i sprijin si supraveghere in orice activitate. Cresa Let’s Play ofera copiilor o gama cat mai variata de activitati in care, pe langa partea educative, sa nu fie neglijata nici activitatea in aer liber, miscarea in general. Ce poate invata copilul in aceasat perioada?-De..