Lenion Style Studio

Tratamente

...
Tratamente ultrasunete

 

<!--[endif]-->

   Emulsia  Sonora  creeaza  o alternare de presiune  si depresiune a pielii realizand un micro masaj . Vibratiile sondei au actiune dezincrustanta producand  o descuamare  a stratului  cornos .Presiunea acustica  directa traverseaz   gelurile  bioactive  vehiculand  molecule active  din produsele folosite  .

Tratamentul are efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si a vergeturilor. Efect de  stimulare  metabolica favorizand producerea de collagen si elastina .

...
Cavitatia

Procedura cosmetica  de modelare corporala ca alternative la liposuctie  cu effect fizic Indus de ultrasunete  pentruu ameliorarea  si tratarea  celulitei .Datorita  presiunii si depresiunii create , ultrasunetele  elibereaza  o unda de soc capabila  sa rupa  legaturile  intradipocitare  si septumurile fibroase avand drept  consecinta  inmuierea membranei adipoase  si reducerea grasimilor  in exces

...
Microdermabraziunea

 

Tratament  mai bland si mai riscant decat un lifting facial  si mai efficient decat  un process de exfoliere cu glycol  cu dubla actiune :

 Exfoliere- un jet continuu de cristale  abrasive  de oxid de aluminiu  indeparteaza  mechanic  stratul superficial  al epidermei .

 Absortie – tratamentul  este fortat sa regenereze :  produce  celulele  noi  si se stimuleaza  fluxul  sangvin , creste  sinteza de collagen  si elastina  in derm , se intesifica  activitatea  limfatica si absortia substantelor  active  aplicate  ulterior

...
Tratamente pentru slabit

  • electrostimulare 15 lei sedinta (45 minute)
  • masaj cu vacuum 25 lei/30 minute
  • tratament cu ultrasunete 30 lei/30 minute
  • infasare aromoterapeutica 30 lei/
  • sedinta masaj clasic/pietre vulcanice 40 lei/ora
  • parafango (fese termice sau termocuvertura) 50 lei