Kinder Kultur Haus - Cursuri limba germana Bucuresti

Despre Kinder Kulturhaus

...
Kinder Kulturhaus

O sedinta de limba germana la KinderKulturHaus începe cu un scurt exercitiu fizic de eliberare a energiei neconsumate si de concentrare asupra noului subiect din acea zi. Scurte intrebari din lectiile precedente aduc înapoi cursantul într-o atmosfera buna de recapitulare.

Urmeaza apoi 40 de minute de introducere în noua tema, va afla noi informatii pe care le va reaplica în ultima parte a sedintei prin prin activitati centrate pe functiile senzoriale, exersarea si aplicarea vocabularului prin jocuri de rol, activitati în echipe, cântecele, povestiri, activitati practice precum desen, constructie sau lucrul manual, activitati la tabla interactiva aplicate prin softuri speciale de învatare a limbii germane.

Competentele exersate sunt conform Cadrului Comun European de Referinta cele de citire, vorbire, întelegere si scris. Acelasi Cadru European acorda o mare importanta dezvoltarii metodei de învatare autonome. Kinder Kultur Haus este centrul de învatare a limbii germane care îl învata pe cursant tehnici de învatare sistematica, de organizare a învatarii si strategii de învatare. Toate acestea sunt prerechizite care o data însusite constient, nu vor mai fi uitate, iar copilul le va putea aplica activ si în alte domenii.

La finalul fiecarui modul se evalueaza cunostintele si se face prezentarea unui proiect fie individual, fie în echipa. La aceasta ultima sedinta sunt invitati parintii care vor lua parte la prezentare, dar si la o discutie individuala cu trainerul despre evaluarea cunostintelor si sugestii de îmbunatatire.

Abordarea multi-senzoriala ajuta la mentinerea tinerilor cursanti motivati mai mult. Un rol important îl joaca dialogurile vesele si fotografiile din manual, care au un efect de motivatie si incurajeaza cursantii sa participe activ.

Materia este structurata în forma de spirala ceea ce permite recapitularea frecventa si aplicarea cunostintelor mai departe pe tot parcursul modulului. Spre exemplu, informatiile din primele lectii sunt folosite mai departe si la urmatoarele lectii pâna când cursantul si le însuseste si nu îi mai creeaza dificultati.

Sunt introduse frecvent ore de citire a povestilor pe tabla interactiva care sunt însotite de imagini foarte colorate, cu multa identitate vizuala, iar în baza lor, copiii vor face exercitii interactive , vor nascoci singuri finalul, vor tine minte anumite replici etc.

Categorii
Date de contact
0773973955; 0771163465
Str. Anton Pann, nr. 17, sector 3
Distribuie