K-Distri Serv - Jaluzele, rolete, paneluri, perdele , Bucuresti

Rolete

...
Rolete textile

Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla pentru umbrire , ocupa foarte putin spatiu . Rolete sunt elegante , silentioase , au un aspect deosebit , protejeaza impotriva razelor solare,asigura o discretie absoluta si au in acelasi timp rol decorativ.

Actionarea lor se face cu un lantisor cu bile dispus in lateral . Roleta poate fi oprita in orice pozitie pe inaltime datorita mecanismului de franare incorporat. Montajul se poate face atat pe rama ferestrei cat si pe perete sau pe tavan.

Materialele textile pentru rolete pot fi dintre cele mai diverse , semitransparente, din poliester, cauciucate, opace,de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.

- See more at: http://k-distriserv.ro/rolete-textile/#sthash.da9BNaar.dpuf

...
Rolete fara gaurirea termopanului

Sisteme de rolete montabile fara gaurirea termopanului – acolo unde nu se doreste folosirea sistemului clasic de prindere cu suruburi autofiletante . Se foloseste un sistem special de cleme pentru ferestrele mobile si o prindere cu banda dublu adeziva pentru ferestrele fixe. Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla pentru umbrire , ocupa foarte putin spatiu .

Rolete sunt elegante , silentioase , au un aspect deosebit , protejeaza impotriva razelor solare,asigura o discretie absoluta si au in acelasi timp rol decorativ. Actionarea lor se face cu un lantisor cu bile dispus in lateral .

Roleta poate fi oprita in orice pozitie pe inaltime datorita mecanismului de franare incorporat. Materialele textile pentru rolete pot fi dintre cele mai diverse , semitransparente, din poliester, cauciucate, opace,de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.

- See more at: http://k-distriserv.ro/rolete-fara-gaurirea-termopanului/#sthash.mJbmHeR9.dpuf

...
Rolete zebra

Materialul textil are dungi orizontale opace care alterneaza cu dungile orizontale transparente. Aceasta caracteristica a materialului permite controlul luminii fara sa fie nevoie sa ridicam roleta zebra. Atunci cand actionam lantisorul cu bile si dungile transparente se suprapun, lumina poate sa patrunda in incapere. Cand dungile transparente se suprapun peste cele opace lumina este obturata si nu mai patrunde in incapere. Efectele de lumina obtinute sunt spectaculoase. Comanda acum acest produs elegant - See more at: http://k-distriserv.ro/rolete-zebra/#sthash.xzpXxjbM.dpuf

...
Rolete imprimate sau personalizate

Sisteme personalizate de acoperire a ferestrelor, puteti inscriptiona materialul cu sigla firmei Dvs sau cu orice alt model/desen pe care il alegeti. Puteti alege de asemenea din catalogul nostru materiale cu modele imprimate .

Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla pentru umbrire , ocupa foarte putin spatiu . Rolete sunt elegante , silentioase , au un aspect deosebit , protejeaza impotriva razelor solare,asigura o discretie absoluta si au in acelasi timp rol decorativ.

Actionarea lor se face cu un lantisor cu bile dispus in lateral . Roleta poate fi oprita in orice pozitie pe inaltime datorita mecanismului de franare incorporat. Montajul se poate face atat pe rama ferestrei cat si pe perete sau pe tavan. Materialele textile pentru rolete pot fi dintre cele mai diverse , semitransparente, din poliester, cauciucate, opace,de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.

- See more at: http://k-distriserv.ro/rolete-imprimate-sau-personalizate/#sthash.GQ6DkPjf.dpuf

...
Rolete cu ghidaje laterale

Sistem de rolete, folosit la ferestrele mobile, pentru a mentine roleta in plan paralel cu fereastra . Se poate folosi si in cazul in care latimea roletei este foarte mica si devine dificil de controlat la derulare si strangere.

Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla pentru umbrire , ocupa foarte putin spatiu.

Rolete sunt elegante , silentioase , au un aspect deosebit , protejeaza impotriva razelor solare,asigura o discretie absoluta si au in acelasi timp rol decorativ. Actionarea lor se face cu un lantisor cu bile dispus in lateral . Roleta poate fi oprita in orice pozitie pe inaltime datorita mecanismului de franare incorporat. Montajul se poate face atat pe rama ferestrei cat si pe perete sau pe tavan. Materialele textile pentru rolete pot fi dintre cele mai diverse , semitransparente, din poliester, cauciucate, opace,de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.

...
Rolete incasetate

Rolete de panza cu caseta – perfecte pentru situatiile cand se doreste obturarea completa a luminii . In acest caz vom folosi materile 100% opace, tip Blackout .

Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla pentru umbrire , ocupa foarte putin spatiu . Rolete sunt elegante , silentioase , au un aspect deosebit , protejeaza impotriva razelor solare,asigura o discretie absoluta si au in acelasi timp rol decorativ. Actionarea lor se face cu un lantisor cu bile dispus in lateral .

Roleta poate fi oprita in orice pozitie pe inaltime datorita mecanismului de franare incorporat. Montajul se face pe rama ferestrei . Materialele textile pentru rolete pot fi dintre cele mai diverse , semitransparente, din poliester, cauciucate, opace,de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.

- See more at: http://k-distriserv.ro/rolete-incasetate/#sthash.lf638KEa.dpuf