Izomag Construct - Izolatie fonica pentru pereti, tavane si pardoseli, Bucuresti

Izolatie Fonica Pardoseli

...
Izolatie Fonica Pardoseli

ISOLGOMMA rezolva cu succes, orice nivel de izolatie fonica pentru pardoseli. Roll, Grey, Upgrei, Syl, Sylcer si Sylwood, sunt o gama larga si completa de produse de izolatie fonica, ce garanteaza performante unice pentru diferite tipuri de pardoseli. Fata de celelalte materiale au o comportare foarte buna in timp, datorita granulelor de cauciuc si a liantului ce le leaga.

 

...
Roll

Izolatie fonica sub sape flotante cu grosime mare.

Izolatie fonica pentru pardoseli finisate cu gresie sau placi ceramice avand 5, 7 sau 10 mm grosime, ce se livreaza sub forma de suluri. Este alcatuita din granule de SBS compacte in masa de cauciuc adeziv, obtinute în urma unui process de fabricatie la cald.

In functie de grosime, Roll este cababila de reducerea zgomotul la impact cu 24, 26 si 27 dB.

...
Grei

Izolatie fonica pentru pardoseli finisate cu gresie sau cu placi ceramice

Izolatie fonica pentru pardoseli flotante avand grosime de 5 sau 8 mm. Se livreaza sub forma de suluri si este alcatuita din granule de EPDM (monomer etilen propilen diena) compacte in masa de cauciuc adeziv obtinute în urma unui proces de fabricatie la cald.

In functie de grosime, Grei este cababila de reducerea zgomotul la impact cu 29 sau 30 dB.

...
Sylcer

Izolatie fonica sub pardoseli incalzite si finisate cu gresie sau faianta.

Izolatie fonica foarte performanta de grosime 3 mm livrata sub forma de suluri alcatuita din granule de SBR (cauciuc stiren butadien) si EPDM (monomer etilen propilen diena) compacte utilizând adeziv poliuretanic obtinute în urma unui proces de fabricatie la cald.

Sylcer este cababila de reducerea zgomotul la impact cu 21 dB

Categorii
Date de contact
0214343315; 0721295782
Str. George Calboreanu, Nr. 7, Bl. 126, Ap. 59, Sector 6, Bucuresti
Distribuie