Italia Star Com Due - Inchiriere utilaje de constructii si accesorii pentru constructii, Chiajna / Ilfov

Inchiriere Schele si Panouri Sprijiniri Maluri

...
Distantier panouri sprijinire maluri

Distantier panouri sprijinire maluri pentru latime variabila intre 620-820 mm.

 

...
Sisteme sprijiniri maluri, CONDOR,

Sisteme sprijiniri maluri

In timpul unei sapaturi pentru infrastructura se folosesc sisteme de sustinere pentru a evita prabusirea malului. Sunt alcatuite din panouri modulare de diverse marimi, in functie de latimea si adancimea sapaturii. Este un produs CONDOR Group-Italia.

Condor Group Italia este o firma de renume cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul fabricarii schelelor de diferite tipuri si dimensiuni. Aceasta firma produce de asemenea si panouri de sustinere, panouri de cofrare si popi metalici reglabili.
Panourile metalice ranforsate care alcatuiesc sistemul de sustinere a malurilor pot fi conectate prin suprapozare, reusind astfel atingerea adancimii dorite. Componentele standard au lungimea de 2 m si prezinta doua fante spre capete pentru insertia transverselor. Transversele sunt disponibile in 3 modele cu lungimi diferite, astfel obtinandu-se latimea dorita.
Dupa stabilirea dimensiunilor dorite, panourile se introduc in sant cu ajutorul unui utilaj. Panourile sunt prevazute cu cleme pentru ancorare, acest lucru asigurand un transport usor si sigur cu ajutorul unui excavator.
Sistemul MA este diferentiat de celelalte modele datorita faptului ca pentru anumite tipuri de soluri (slab coezive) este permisa presarea modulului alternativ stanga-dreapta, fata-spate, introducandu-se astfel panourile in adancimi de 30-40 de cm, se excaveaza intre panouri si se repeta operatiunea pana se ajunge la adancimea dorita.


CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE SISTEMELOR DE SUSTINERE A MALURILOR - CONDOR:

  • SIGURANTA IN EXPLOATARE - sistemul respecta cele mai severe norme de prevenire a accidetelor.
  • ESTE FOARTE PRACTIC - pentru utilizarea acestui sistem este nevoie doar de un excavator si doua persoane.
  • PRODUCTIVITATE - in acelasi timp cu excavarea se realizeaza santuri protejate.
  • Atentia cu care a fost fabricat acest echipament garanteaza respectarea celor mai severe norme de siguranta.