Iris Ballroom - Centru evenimente Bucuresti

Saloane

...
Salon Cristal

Salonul CRISTAL  dispune de un ring de dans generos pentru a profita la maxim de buna dispozitie, terasa proprie, lumini ambientale, sistem de ventilatie si AC. Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 144 locuri.

...
Salon Safir

Salonul SAFIR  va primeste intr-o liniste reconfortanta si o atmosfera de poveste. Paleta de culori aleasa de noi va da o nota eleganta evenimentului dumneavoastra. De la lumini, la tapet si mobilier, toate au fost alese cu grija pentru o ambianta perfecta. Salonul SAFIR  dispune de ring de dans, terasa proprie, lumini ambientale, sistem de ventilatie si AC. Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 132 locuri.

...
Diamond Garden

Daca iti doresti o petrecere aproape de centrul Bucurestului, dar in mijlocului naturii, salonul DIAMOND GARDEN este alegerea perfecta. Salonul dispune de sistem de ventilatie, AC si vedere deosebita spre fermecatoarea noastra gradina . Capacitatea salonului este de minim 70 locuri si maxim 144 locuri. 

...
Salon Ametist

Micut, dar cochet, salonul AMETIST poate gazdui de la 30 la 60 persoane, fiind locul ideal pentru organizarea evenimentelor de mica amplitudine: aniversari, zile onomastice, botezuri, cununii si petreceri pentru copii. Salonul Ametist dispune de terasa proprie, lumini ambientale , sistem de ventilatie si AC.

...
Salon Rubin

Ambianta din salonul RUBIN este una deosebita si am reusit  sa imbinam perfect finisajele moderne ale salonului care poate gazdui de la 170 la 660 invitati. Cu un design unic, semineul va fi o reala atractie pentru invitatii dumneavoastra, iar ringul de dans de dimensiuni impresionante va transforma intr-o adevarata poveste primul dans al mirilor.

Categorii
Date de contact
0745500050
Bulevardul Poligrafiei, Nr. 1B, Sector 1
Distribuie