Interdecoratiuni - Vanzare si montaj parchet, Bucuresti

Parchet stratificat

...
Parchet Tango Classic Uleiat Stejar Periat Sienna

Tango Classic Uleiat Stejar Periat Sienna 4V

? Format placa: scandura (1 banda/ placa)? Tip placa: placa standard? Tratament suprafata: Ulei Proteco Hardwax, Periaj mediu? Midi-sanfren in 4 laturi? Sistem de imbinare: T-lock? Grosime strat uzura: 2,80 mm? Potrivit pentru incalzirea prin pardosealaUn parchet clasic ramane mereu la moda iar frumusetea si calitatea lui trec testul timpului. Uleiul cu care este tratata suprafata accentueaza tonurile naturale si textura lemnului iar fatetele elegante de pe cele patru laturi ale structurilor confera stilul atemporal al modelelor colectiei.

...
Parchet Rumba Stejar Periat Forest 2V

Rumba Stejar Periat Forest 2V

ama Rumba 2V 14 mm, Tarkett, placa ingusta

 Cod #550048008

? Format placa: scandura (1 banda/ placa)? Tip placa: placa ingusta? Tratament suprafata: Proteco Natura, Periaj mediu? Midi-sanfren in 2 laturi? Sistem de imbinare: T-lock? Grosime strat uzura: 3,60 mm? Potrivit pentru incalzirea prin pardosealaRumba este un parchet elegant si natural care dureaza. Vine intr-o gama larga de stiluri si posibilitati de design. Este un parchet realizat din placi inguste, care este usor de intretinut si se instaleaza rapid.Parchetul din lemn Rumba este potrivit pentru instalarea deasupra sistemelor de incalzire sub podea, pentru toate modelele cu exceptia celor din lemn de fag.Realizat din lemn natural, intr-o gama larga de stiluri si nuante, colectia de parchet elegant Rumba poate aduce un aer modern chiar si in cea mai traditionala locuinta.

...
Salsa Stejar Select Gama Salsa 14mm, Tarkett

Salsa 14mm, Tarkett, placa standardCod #550049080

? Format placa: 3 benzi/ placa? Tip placa: placa standard? Tratament suprafata: Lac Proteco? Fara sanfrenare? Sistem de imbinare: T-lock? Grosime strat uzura: 3,60 mm, 2,80 mm? Potrivit pentru incalzirea prin pardosealaGama de parchet multistratificat Salsa va ofera o multitudine de esente de lemn si de nuante exotice. Aceste pardoseli pot fi comandate in nuante deschise sau in culori puternice, intr-o varietate mare de posibilitati de design.Este un parchet de lemn usor de intretinut si 100% natural. Toate pardoselile Salsa, cu exceptia parchetului de lemn de fag, sunt potrivite pentru montare peste sistemele de incalzire in pardoseala.Printre avantajele gamei de parchet multistratificat Salsa se numara intretinerea foarte usoara. Lemnul folosit pentru aceste pardoseli este foarte variat, de la esente europene la specii de lemn tropicale.