InAuto - Polish auto profesional , Curatare tapiterii auto Bucuresti

Polish material plastic

...
Polish material plastic

Polish material plastic, policarbonat, fibra de sticla

Din punct de vedere financiar, procesul reconditionare a materialelor din plastic reprezinta un mare avantaj evitand astfel inlocuirea diverselor obiecte din plastic, cu unele noi si costisitoare. Tratamentul aplicat restaureaza aproape complet orice suprafata din plastic, vopsit sau transparent, corecteaza zgarieturile si ciobiturile. Optional se poate aplica o folie de protectie.

Restaurarea obiectelor din material plastic:

Carene, faruri, ferestre avioane, barci, obiecte din fibra de sticla, material acrylic, policarbonat vopsit sau nevopsit: Indepartarea suprafetei matuite sau zgariate se executa in 3 pana la 6 pasi importanti. In functie de material se foloseste tehnica slefuirii cu hartie abraziva de diferite granulatii apoi se se aplica polish abraziv si polish de luciu foarte fin. In final se aplica un strat de protectie special pentru plastic (nano-acrylic).

Pretul se stabileste in functie de suprafata si metoda de restaurare.

Ex: Polish faruri auto 100ron perechea, Polish far moto 50ron, Polish scut, rezervor moto 40ron.

Polish ambarcatiuni si aeronave.

In cazul aeronavelor se folosesc instrumente diferite, special concepute pentru industria aeronautica. Masina de polish, actionata pneumatic, este conceputa pentru actionarea de la distanta asupra suprafetelor aeronavei.

Producatorii de avioane recomanda servicii de detailing pentru aeronave in mod special pentru intretinerea interioarelor si protectie impotriva coroziunii la exterior. vezi Boeing.com

Pentru ambarcatiuni se folosesc paste de polish si bureti asemanatori cu cei pentru polish auto insa protectiile aplicate sunt special concepute sa reziste la apa si soare. ( SEA-SHIELD, Marine Mirasol ..etc)