InAuto - Polish auto profesional , Curatare tapiterii auto Bucuresti

Polish faruri

...
Polish faruri / Restaurarea farurilor

Indepartarea si corectarea suprafetei matuite :

Indepartarea suprafetei matuite se executa in 3-6 pasi importanti, se aplica polish abraziv si polish de luciu foarte fin iar in final se aplica un strat de protectie special pentru plastic (nano-acrylic).

Din punct de vedere financiar, procesul de polish faruri reprezinta un mare avantaj evitand astfel cumpararea unui nou set de faruri. Plasticul farurilor este expus la lumina soarelui, diverselor substante chimice, atmosferice si in timp are tendinta de a se oxida / matui.

Suprafata opaca a farurilor pune in pericol siguranta dumneavoastra deoarece un far matuit are o intensitate luminoasa foarte scazuta iar dispersia luminii deranjeaza ceilalti participanti la trafic !

Pret polish faruri: 50 lei/far ( 100lei perechea )

Farurile se reconditioneaza prin slefuire cu hartie abraziva ( urcand gradual) cu granulatii cuprinse intre 600-3000. Se folosesc diferite paste si instrumente dedicate pentru polish faruri. Tratamentul aplicat nu numai ca restaureaza aproape complet farul dar si corecteaza micro zgarieturile aparute de la pietris sau alte obiecte ce pot cauza crapaturi pe suprafata farului. Durata de timp 1-3 ore.

Pasii urmati la reconditionarea farurilor:

  • Izolarea tuturor elementelor din jurul farurilor, cu banda adeziva
  • Slefuirea farurilor cu hartie abraziva de diferite granulatii
  • Polisharea suprafetei farului cu paste de polish dedicate
  • Aplicare protectie ( nano-sealant sau lac de protectie )

*Optional, se poate aplica o folie speciala cauciucata si transparenta, care ajuta la protectia impotriva zgarieturilor sau ciobiturilor. Aceasta metoda este recomandata deoarece mentinerea claritii faruruli poate dura peste 7-8 ani fata de protectia cu nano-sealant sau lac (2-3 ani).