IDS LABORATORIES

Oferte medicale

...
Pregateste-ti copilul pentru colectivitate

Pregateste-ti copilul pentru intrarea in colectivitate!

Analize medicale pentru înscrierea la gradinițe / școli:

 

  • Ex. coproparazitologic……. 10 lei   (Preț vechi: 14 lei)
  • Coprocultură*) ……………… 21 lei   (Preț vechi: 45 lei)
  • Exsudat nazal ………………. 21 lei   (Preț vechi: 39 lei)
  • Exsudat faringian …………. 21 lei   (Preț vechi: 39 lei)
  • Antibiogramă ………………. 10 lei

 

*) Antibiograma va fi efectuată doar în cazul în care cultura iese pozitivă și va fi achitată separat (preț 10 lei).Prețurile speciale sunt valabile doar în cazul achiziționării a minim 2 analize.

Ofertă valabilă în perioada 15 aug. – 31 oct. 2017.

...
GRATUIT – Analize medicale prin CASMB

GRATUIT – Analize medicale prin CASMB pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie / specialist.

Pacienții oricarui medic de familie sau specialist din Bucuresti pot veni cu Bilet de Trimitere prin CASMB, la oricare dintre punctele de recoltare IDS Laboratories.

Pentru analize medicale nu trebuie sa va faceti programare!In fiecare zi de luni pana vineri intre orele 7:30 si 13:30 puteti sa veniti oricand pentru recoltare.

...
Vaccinarea antigripala pentru angajati

 Gripa este o boala infectioasa acuta a cailor respiratorii, foarte contagioasa, cauzata de virusul gripal A sau B, care apare in izbucniri epidemice de severitate variata, aproape in fiecare iarna. Sezonul gripei incepe din luna octombrie si dureaza pana in luna februarie a anului urmator. Infectia gripala poate afecta orice persoana, insa riscul de a dezvolta forme clinice mai severe si de aparitie a complicatiilor este mai mare la copii, batrani si persoane imunodeficiente sau care sufera de boli cronice.Totodata, virusul gripal afecteaza in special colectivitatile de persoane, asa cum sunt mediile de lucru, unde salariatii interactioneaza zilnic si isi pot transmite unul altuia foarte usor virusul gripal. Nu exista nici o metoda 100% sigura care sa ne apere de aceasta boala, insa putem diminua sansele de imbolnavire prin vaccinarea anuala.

      Vaccinarea antigripala reprezinta singura modalitate de control efectiv al infectiilor virale, prin administrarea vaccinurilor la indivizii susceptibili. Vaccinarea se face la sfarsitul lunii octombrie-inceputul lunii noiembrie. Protectia imuna apare in 2 saptamani de la vaccinare si poate dura de la 6 la 12 luni. Mai multe informatii despre vaccinarea antigripala si ce presupune aceasta, gasiti aici.         IDS Laboratories ofera societatilor comerciale posibilitatea vaccinarii salariatilor pentru a-i proteja de virusul gripal si pentru a preveni absenta acestora pe motive medicale de la serviciu. Oferta va fi facuta fiecarei societati interesate, in functie de numarul salariatilor si de perioada necesara pentru vaccinare. Pentru mai multe informatii si pentru a ne solicita o oferta personalizata, va rugam sa ne scrieti pe mail la adresa catalin.stanescu@ids-laboratories.ro sau sa ne sunati la telefon 0726777972.DIAGNOSTICE DE CERTITUDINE

Categorii
Date de contact
0314335069
Calea Dorobantilor , nr. 58, sector 1, Bucuresti
Distribuie