Holleman Special Transport & Project Cargo - Transport agabaritic, Jilava / Ilfov

Transporturi agabaritice si grele

...
Transporturi agabaritice si grele

ransporturi agabaritice si grele, pe rute interne si internationale, cu diferite tipuri de remorci si tractoare este activitatea principala a companiei Holleman, avand 25 de ani de prezenta pe piata din Romania.

Dispunem de dotarile, cunostintele si resursele umane necesare si astfel, suntem capabili sa oferim servicii de transporturi agabaritice, folosind propriile noastre trailere fabricate de companii de top, cum ar fi Goldhofer, Broshuis, Faymonville, Meusburger etc.

Totodata, detinem cel mai variat si complex parc auto din Romania, Ucraina, Bulgaria, Ungaria si Serbia cu autotractoare puternice 4×2, 6×2, 6×4, 8×4 si trailere moderne, specializate cu 3, 4 sau mai multe axe, extensibile, cu alveole pentru utilaje pe roti sau tip gondola, cu gat detasabil, potrivite pentru transportul combinelor, operatiunile de incarcare / descarcare fiind mult usurate. Cele mai grele marfuri sunt transportate cu remorci modulare Goldhofer, de mare capacitate.

Transporturile speciale necesita deopotriva o coordonare atenta si o logistica exceptionala si se realizeaza cu echipamente specifice, ce satisfac cele mai exigente cerinte si raspund celor mai complexe posibilitati de transport. Intreaga flota respecta normele europene de protejare a mediului si fiecare transport contractat este asigurat.

Cele mai practicate rute ale Holleman pentru transporturi agabaritice sunt Europa de Vest – Europa de Est – Asia de Vest, catre, din sau prin Romania.

Clientii nostri provin din industrii cu foarte mare distributie geografica si varietate de produse si apeleaza la serviciile noastre pentru a transporta diferite utilaje si echipamente grele in domenii precum: constructii, agricultura, berarii, mori de vant, foraje, termocentrale, hidrocentrale etc.

Acestia aleg Holleman pentru seriozitatea de care am dat dovada de-a lungul anilor, pentru modul in care comunicam si ne tinem de cuvant.

Categorii
Date de contact
0213213822
Sos. de Centura, Nr. 29, Jilava, judetul Ilfov
Distribuie