Histria International - Sisteme de inchideri interioare si exterioare pentru constructii, Bucuresti

Usi Industriale

...
Sisteme de Andocare

Odata cu tendinta în industrie de a lucra mai repede ca niciodata, aveti nevoie de solutii sigure de miscare - transbordoare si încarcatoare în vehicule care sa fluidizeze fluxul de lucru si sa mareasca productivitatea. Sistemele de încarcare pe rampa modulare si ISO asigura utilizarea eficienta si economisirea spatiilor dvs. de depozitare refrigerate sau izolate. Noi asiguram solutii robuste si fiabile care îndeplinesc cele mai dure conditii de protectia mediului impuse rampelor de încarcare industriale, de la seriile exclusive de paravane cu laturi capitonate moi la etansari de copertine. Aveti la dispozitie o gama completa de solutii de andocare care satisfac necesarul dvs. privind protectia mediului, eficienta, siguranta si durabilitatea. solutiile noastre de post-vânzare va ajuta sa reduceti cheltuielile de întretinere si reparatii.

...
Usi sectionale

Daca in trecut portile si usile industriale aveau doar functia de a inchide accesurile in cladiri, astazi cerintele depasesc cu mult aceasta idee: design-ul, izolarea termica si fonica, finisajul, rezistenta in timp sunt numai cateva dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca niste usi sectionale de calitate. Histria International va ofera o multitudine de variante de usi sectionale impreuna cu un pachet complet de servicii, de la faza de proiectare si consultanta, pana la montaj si intretinere.

Usile sectionale Novoferm sunt realizate din materiale cu proprietati de anti-coroziune care asigura o functionare sigura si fiabila a acestora pe tot parcursul ciclului de viata. Acestea pot fi instalate în zone cu trafic intens, în zonele cu umiditate ridicata, în deschideri de mari dimensiuni.

...
Usi Rapide Interioare

Usile NovoSpeed au viteza de inchidere si deschidere foarte mare, asigurand astfel pastrarea temperaturii constante specifice proiectului dumneavostra, fie ca este o hala de productie sau un spatiu tehnic.

...
Usi Rulouri V80

Usile rulou trebuie sa asigure o functionare fara probleme pe o perioada lunga de timp. Sunt procesate materii prime de cea mai inalta calitate, otel galvanizat, aluminiu si inox asigurand cele mai stricte cerinte ale clientilor: cerinte de design, izolare fonica, nivel de securitate, viteza de deschidere, dimensiuni atipice si mai ales cerinte de rezistenta la presiunea exercitata de vant. De asemenea, usile rulou pot avea lamele duble sau simple, atat pentru aplicatii industriale, cat si private. In functie de model, acestea sunt prevazute cu spuma poliuretanica, spuma polistiren sau vata minerala, intr-un proces de productie modern si care satisface cerintele cele mai inalte pentru stabilitate, rezistenta si siguranta.