Hydro Business Systems Hidroizolatii Profesionale Bucuresti, Ilfov

Hidroizolatii terase si acoperisuri

...
Hidroizolatii terase si acoperisuri

Oricine doreste sa faca escaladari trebuie sa fie atent la protectie. Acest principiu se extinde si la planificarea si efectuarea cu grija a lucrarii de renovare a acoperisiului. In mod natural, acesta include o evaluare de specialitate precum si o analiza cuprinzatoare.

In final, doar atunci cand cauza prejudiciului este cunoscuta cu exactitate, procedurile de renovare pot fi aprobate in mod corespunzator si materialele selectate.

Avand in vedere atat maiestria executiei, cat si calitatea tehnica a produsului, succesul este garantat.

Sistemele de protectie Dakorit si Hadalan sunt covarsitoare datorita varietatii clare a solutiilor lor, care s-au dovedit toate in practica. Gama de produse pentru acoperisuri si terase ofera vopsele din bitum de inalta calitate, chit si component adezive, rasina artificiala, etansare PUR si compusi de acoperire, precum si accesorii.

Hidroizolatie acoperisPrevNext1234Terase Circulabile

Prin terase circulabile intelegem ca in realizarea hidroizolatiei vom avea ca strat final finisaj circulabil.

 

Acoperisuri / Terase Necirculabile

Prin acoperisuri/terase necirculabile se intelege ca pe aceste sisteme nu se va circula decat in cazuri de necesitate.

...
Hidroizolatii Acoperisuri / Terase Necirculabile

Pentru realizarea unei izolatii de acoperis necirculabil rezistenta in fata conditiilor de mediu sau pentru lucrari de reparatii ale unui acoperis de bloc, sunt necesare cele mai performante sisteme de hidroizolatii de acoperis de pe piata. Deoarece intelegem importanta unei lucrari bine facute, specialistii nostri au testat cele mai bune sisteme de hidroizolatie pentru acoperis din tabla pe care le-am reunit in cadrul magazinului nostru, alaturi de cele mai bune oferte.

Pentru o izolatie acoperis de bloc ideala, trebuie folosita memebrana bituminoasa acoperis care este foarte usor de aplicat si care adera foarte bine pe toate tipurile de materiale de constructii pentru acoperisuri, nu este daunatoare si are o rezistenta mare la radiatiile UV si la imbatranire. O hidroizolatie de acoperis necesita lucrul in mai multe straturi, iar produsele noastre de hidroizolatie lichida acoperis se imbina perfect pentru un rezultat final estetic si rezistent. Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda la toate intrebarile si sa ofere cele mai pertinente solutii pentru hidroizolatii pentru acoperisuri si terase.

...
Hidroizolatii Terase Circulabile

Acoperis sau terasa circulabila? Terasa exterioara are, evident, numeroase avantaje: poate fi transformata usor intr-un loc ideal de petrecere a timpului liber, iti poate oferi linistea si relaxarea de care ai nevoie chiar si in mijlocul unui oras aglomerat, iti poate pune la picioare o priveliste incredibila. Aceste plusuri vin, insa, la pachet cu anumite riscuri de infiltratii, pe care le poti elimina, insa, cu ajutoul unor solutii profesionale de hidroizolatii terase.

Produsele noastre pentru o hidroizolare completa a terasei sunt concepute din materiale de inalta calitate si proiectate pentru a rezista unor conditii extreme. Chiar si in cazul in care este vorba despre un acoperis de bloc, nu trebuie trecuta cu vederea importanta unei hidroizolatii de calitate.

Categorii
Date de contact
0722750380 (Mihai Dragusin); 0724115940 (Alin Minca)
Sfantul Gheorghe, Nr. 1A, , Pantelimon, judetul Ilfov
Distribuie