Grand Guard Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Sisteme de alarma

...
Sisteme de alarma

Sistemele de alarma furnizate si instalate de specialistii companiei GRAND GUARD SECURITY, reprezinta un ansamblu de dispozitive tehnice care detecteaza automat activitatile neautorizate sau accidentale cauzatoare de prejudicii precum efractia, incendiul, inundatia, emanatii de gaze, determina natura lor si semnalizeaza automat sau manual, prin modalitati specifice, aparitia acestora.

Solicitati ACUM oferta de pret personalizata pentru configurare sistem de alarma si veti beneficia de consultanta GRATUITA!

Declansarea automata a semnalului de alarma se poate face in urmatoarele cazuri:

  • la patrunderea unei persoane neautorizate intr-un spatiu protejat, sau in afara programului (efractie)
  • la semnalele transmise de catre detectorii de soc sau vibratii ai caselor de valori instalate in sedii bancare, case de schimb valutar sau cazinouri
  • in cazul unui inceput de incendiu/inundatie/emanatii de gaz/depasirea limitelor de temperatura intr-o incinta supravegheata

...
Supraveghere Video

Specialistii GRAND GUARD SECURITY intocmesc proiecte, furnizeaza, monteaza si asigura servicii de mentenanta pentru sisteme de supraveghere video perfect adaptate particularitatilor specifice fiecaruia dintre dvs.

Sistemele de supraveghere video (C.C.T.V. – Closed Circuit Television) sunt esentiale pentru securizarea afacerii sau casei dumneavoastra, protejandu-va intr-un mod discret si deosebit de eficient.

 

Sistemele de supraveghere video sunt formate din mai multe componente, pornind de la camere de supraveghere video, monitoare, harduri de memorie si continuand cu Digital Video Recordere (DVR-uri), toate avand rolul de a capta, inregistra si putea urmari, 24h/24h, activitatea din anumite zone de interes stabilite inaintea montarii acestora.

Camerele de supraveghere video pot fi cu fir (solutie recomandata) sau fara fir (wireless), pot fi mari si vizibile sau mici si ascunse (mascate) in diverse obiecte , cele mai uzuale sunt cele mascate in senzori de miscare PIR sau in senzorii de fum.

Acestea pot fi accesate cu ajutorul INTERNET-ului in orice moment, din orice locatie sau chiar de pe telefonul mobil, oferindu-va posibilitatea sa vizionati in timp real ceea ce se intampla in locatiile unde au fost instalate sistemele de supraveghere video.

Categorii
Date de contact
0212322212; 0768642633
Splaiul Unirii, nr. 3E, bir. nr. 3, et. 1, Popesti Leordeni, , judetul Ilfov
Distribuie