Gradinita Nr. 7 Bucuresti

Grupe gradinita

...
Grupa mica

Prescolarii grupelor micii îndrumati de educatoarele lor au reusit si de la distanta sa se distreze de minune împreuna, relizând lucrari frumoase si învatând lucruri noi în fiecare zi.

Creativitatea si imaginatia copiilor au fost stimulate prin diferite tipuri de activitati ce au avut la baza jocul. Acestea au rolul de a dezvolta copilul din punct de vedere emotional, social si motric.

...
Grupa mijlocie

Pentru noi, prescolarii din grupa mijlocie învatarea online a însemnat o experienta noua, inedita. Unii au fost vrajiti de magia creioanelor colorate, altii au realizat lucrari interesante din diferite materiale. Îndrumati de la distanta, dar mai aproape ca oricând, s-a creat o punte între cadre didactice-copii-parinti.

...
Grupa mare

Prin intermediul activitatilor online prescolarii grupelor mari au desfasurat cu drag numeroase jocuri interactive, menite sa le stimuleze creativitatea si imaginatia lor. Din materiale reciclabile, mâinile îndemânatice ale copiilor au realizat fluturasi colorati folosind diferite tehnici de lucru: pliere, decupare, lipire. Altii au redat prin desen,pictura frumusetea anotimpului Primavara.

Categorii
Date de contact
0212421714
Str. Maica Domnului, Nr. 61 - 63, Sector 2
Distribuie