Alfred Fronius - Gradinita si afterschool in limba germana Bucuresti

Grupe gradinita

...
Grupa mica (2-3 ani)

Este prima etapa a educatiei prescolare si adaptarea copiilor reprezinta primul nostru obiectiv. În gradinita Alfred Fronius, copiii din grupa mica sunt întâmpinati cu rabdare si întelegere. Ne folosim de jocuri de miscare, de cunoastere a celorlalti copii, într-un program zilnic, organizat pentru a realiza aceste obiective.

Dezvoltarea interesului si pastrarea motivatiei copiilor reprezinta un alt obiectiv important în aceasta etapa, pe care îl realizam prin activitati educative si creative stimulative.

Învatarea limbii germane este adaptata nevoilor de socializare, miscare si diversitate si devine treptat modul curent de comunicare între educatoare si copii.

...
Grupa mijlocie (4 ani)

 aceasta etapa, copiii încep sa utilizeze independent limba germana. Sunt implicati activ în discutii despre teme care le suscita interesul si participa la ateliere de logica si activitati creative.

Miscarea are o pondere importanta în activitatile zilnice. În gradinita Alfred Fronius, copiii participa la jocuri pe  echipe, jocuri de îndemânare, de atentie si de cooperare.

La încheierea grupei mijlocii, copiii reusesc deja sa foloseasca limba germana pentru a-si exprima propriile pareri si idei în activitati care presupun întelegere corecta si implicare activa.

...
Grupa mare (5 ani)

În aceasta etapa urmarim consolidarea cunostintelor necesare intrarii copiilor în ciclul primar de învatamânt, precum si pregatirea pentru testele de admitere la scolile cu predare în limba germana.

Copiii ajung sa povesteasca, sa descrie, sa formuleze opinii argumentate, sa poarte o conversatie libera în limba germana, pe o tema potrivita vârstei.

Prescolarii mari au o lume din ce în ce mai complexa, cu multe interese si înclinatii individuale. Ne ocupam de motivarea copiilor, tinând cont de particularitatile fiecaruia si de relatiile dintre ei.

Categorii
Date de contact
0729699619; 0726715499
Str. Tunari, nr. 39, sector 2
Distribuie