Gradina cu Lavanda - Locatie evenimente Ilfov

Servicii

...
Mancare, bauturi

Pregatim pentru voi preparate sofisticate sau urbane, bunatati ca la mama acasa, placinte, meniuri pentru nunta sau botez, meniuri pentru copii etc. Pentru aniversari, botez, cununie, nunta, cocktail party, garden party sau orice tip de eveniment corporate sau privat avem pregatite mai multe variante de meniuri ce pot fi servite atat individual cat si in cadrul unui bufet.

La solicitarea dvs. va vom transmite pe mail propunerile de meniu cele mai potrivite care se calibreaza atat pe bugetul dvs, cat si pe tipul de eveniment pe care il veti organiza.

Putem asigura de asemenea inchirierea de mese si scaune suplimentare, corturi, ospatari si barmani, aspecte care trebuie sa completeze realizarea evenimentului dvs in functie de dimensiunea lui.

Bautura

Va punem la dispozitie pachete cu cafea, refreshments, limonade, bauturi alcoolice si nonalcoolice.

Oferim pe parcursul intregului eveniment diverse tipuri de cafea, cappuccino, caffe latte, bauturi racoritoare carbogazoase sau sucuri naturale, cocktail-uri alcoolice sau non alcoolice, bere artizanala sau normala. De asemenea alegem pentru voi o gama de vinuri rosii, albe si rose’ atent selectionate, iar prosecco-ul, vedeta petrecerilor in gradina, poate fi servit in varianta alb sau rose’. 

Lemonade Bar

Lemonade bar-ul nostru contine limonade 100% naturale, carafe pline, sprijinite intr-un decor de lamai cu miresme si buchetele de lavanda.
Limonada clasica: lamaie, apa plata, miere
Limonada cu menta: lamaie, apa plata, miere, menta
Limonada cu fructe de padure: lamaie, apa plata, fructe de padure, miere
Limonada cu ghimbir: lamaie, apa plata, miere, ghimbir

Desert

Putem aduce  in locatie pentru d-voastra o diversitate mare de torturi si prajituri de casa, cu ingrediente naturale, pe care ni le furnizeza prietenele noastre “Prajituresele” sau, la cererea dvs, putem recomanda alti furnizori ai nostri care realizeaza o mare diversitate de dulciuri de la candy-bar-uri pana la torturi cu martipan, figurine etc

...
Alte servicii

Divertisment

Pentru o petrecere de copii reusita va vom recomanda animatori, ursitoare, magicieni etc cu care noi am mai lucrat si care fac ca petrecerea sa fie ultra reusita.

Aranjamente florale

Va putem recomanda decoratiuni, baloane, aranjamente florale realizate de colaboratori in functie de ceea ce va doriti.

Fotograf

Pentru a contura un eveniment reusit si care sa ramana peste ani, fotografiile sunt extrem de importante. De-a lungul timpului am lucrat cu multe companii care ofera servicii foto video. La cererea dvs, vom obtine serviciile cele mai calitative la pretul cel mai bun.