Georgiana Claudia Din - Cabinet avocat Bucuresti

Contracte juridice

...
Contracte juridice

Contractul juridic, in afara definitiei legale doctrinare, mai este numit si legea partilor, astfel ca acesta se poate negocia si personaliza dupa interesele fiecarei parti, bineinteles in acord cu dispozitiile imperative ale legii din domeniu.

           Echipa noastra are avocati specializati in redactarea, negocierea sau revizuirea contractelor comerciale si civile, pentru a proteja astfel, cat mai bine interesul clientilor nostri precum si afacerile acestora.

             Intotdeauna suntem atenti la cerintele clientilor pentru a fi siguri ca percepem corect ceea ce se doreste in mod concret a se obtine in cadrul fiecarei tranzactii, asigurandu-ne apoi ca redactarea contractului reflecta cu claritate aceste asteptari. Contractele vor fi intocmite de avocatii nostri in urma unor discutii aprofundate cu fiecare client, discutii ce au ca obiectiv intelegerea scopului urmarit si identificarea riscurilor la care poate fi supus clientul. Asistam clientul si il sprijinim in cadrul negocierilor contractelor, astfel incat clauzele cuprinse sa fie clare si sa exprime exact acordul de vointa al partilor.

             Detinem experienta in intocmirea urmatoarelor tipuri de contracte:

Contracte de vanzare-cumparare imobile (terenuri, constructii) –  avem o vasta experienta in intocmirea si verificarea diverselor tipuri de contracte de vanzare-cumparare.

Antecontracte de vanzare-cumparare

Contracte de prestari servicii -societatea noastra detine experienta in redactarea contractelor de prestari servicii intre firme din Romania cat si intre firme romane si straine.

Contracte de cesiune -prin acest tip de contracte o persoana denumita cedent, cedeaza unei alte persoane numita cesionar, partile sale sociale detinute in cadrul unei societati.

Contracte de imprumut (cu sau fara garantii) -in opinia noastra, la incheierea acestor tipuri de contracte este absolut obligatorie colaborarea partii cu un avocat specializat, in vederea prevenirii eventualelor riscuri.

Contracte de inchiriere -desi acest tip de contract poate parea lipsit de importanta juridica, intocmirea lui intr-un mod defectuos sau incomplet,  poate produce numeroase consecinte juridice; de aceea recomandarea noastra este acordarea de asistenta juridica in momentul incheierii lui.

Contract de administrare imobil

Contracte de asociere in participatiune

Contracte de cesiune de creanta

Contracte de antrepriza constructii, diverse

Contracte de arenda

Contracte de comodat

Contractul de munca (decizii de sanctionare, incetare contract, fise post)

Contractul de comision

Contractul de transport

Contracte de colaborare

Alte tipuri de contracte