Georgiana Claudia Din - Cabinet avocat Bucuresti

Dreptul Muncii

...
Avocat Dreptul Muncii

 Claudia Din are o vasta experienta in domeniul dreptului muncii, atat in consultanta de specialitate cat si in litigii. Am reusit sa reprezentam cu succes interesele angajatilor si angajatorilor atunci cand serviciile noastre au fost solicitate. Am obtinut rezultate optime pentru clientii nostrii, prin profesionalism si dedicatie pentru o ramura de drept atat de importanta pentru societatea romaneasca si europeana, precum dreptul muncii. Ne recomanda doua lucruri foarte importante dupa parerea noastra, experienta si clientii care au apelat la serviciile noastre.

     REDACTARE ACTE JURIDICE

     Acest serviciu pe care il punem la dispozitia dumneavoastra consta in redactare, modificare, contracte individuale si colective de munca, acte aditionale, fise de post, regulamente interne, decizii de detasare sau delegare, decizii interne ce stabilesc criterii de competenta, performanta sau responsabilizare a angajatului fata de munca prestata, precum si orice fel de act juridic necesar bunei desfasurari a relatiilor de munca. Astfel de acte sunt foarte importante in activitatea dumneavoastra si trebuie sa cuprinda clauze cat mai explicite care sa produca efecte juridice menite sa apere intocmai interesele unitatii angajatoare.

     SERVICII JURIDICE ANGAJAT

     Concedieri abuzive

     Oferim servicii de consultanta, asistenta si reprezentare angajatilor care in mod abuziv si fara temei legal sau de fapt, au fost concediati din motive ce tin de persoana salariatului, cum ar fi impunerea unor abateri disciplinare fictive sau de mica importanta, a unor motive neintemeiate de necompetenta profesionala sau desfiintare de post fara o cauza reala si seriosa, facuta doar in scopul inlocuirii fara drept a unui angajat sau a protejarii unor interese personale ale angajatorului in detrimentul angajatului.

     Conflicte interne

Conflictele interne apar atunci cand intre angajator si angajat se ivesc neintelegeri in legatura cu aplicarea, modificarea si executarea contractului individual de munca. Ele pot izvori din diverse motive cum ar fi: o delegare sau detasare necorespunzatoare, hartuire, abuz de functie din partea sefilor ierahici superiori, munca peste programul stabilit de lucru, neplata orelor suplimentare, neacordarea concediilor de odihna, neplata la timp a salariilor etc. Daca sunteti implicat intr-un conflict intern direct cu angajatorul, venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de consultanta, asistenta, redactare cereri sau petitii catre angajator, in scopul gasirii unor solutii optime de rezolvare a situatiei conflictuale. De asemenea acordam asistenta in cadrul negocierilor sau medierilor.

     SERVICII JURIDICE ANGAJATOR

     Consultanta juridica pe diverse teme de drept al muncii

     Diferita de opinia legala care are un caracter mai complex, consultanta vine in sprijinul dumneavoastra pentru a va ajuta sa gasiti o solutie in scurt timp cat si pentru a sti ce conduita juridica sa adoptati in problema pe care o intampinati.

     Decizii de concediere. Intocmire si motivare decizii de concediere. Reprezentare in instanta

     De fiecare data cand un salariat este indisciplinat, incompetent, ineficient sau este necesar sa se desfiinteze un post pentru motive de reorganizare a activitatii, motive economice sau de retehnologizare, angajatorul trebuie sa emita decizii de concediere. In acest sens puteti apela cu incredere la experienta noastra in a va ajuta sa incadrati in drept, motivand intocmai cu cerintele legii, faptele care stau la baza deciziilor de concediere. Am reusit sa solutionam astfel de proceduri, redactand decizii complexe care au putut sa cuprinda toate explicatiile si motivatiile angajatorilor si care nu au putut fi atacate cu succes in instanta de catre salariati. Desigur in cadrul acestei proceduri daca este necesar oferim cu profesionalism, servicii de reprezentare in instanta.

     Asistenta negocieri cu reprezentantii salariatilor sau sindicate

     In afara concilierii clientilor in probleme substantiale si procedurale de legislatie a muncii, probleme ce urmeaza a fi supuse negocierii, pregatim strategia necesara si acordam asistenta juridica profesionala in cadrul acestei proceduri.