Georgiana Claudia Din - Cabinet avocat Bucuresti

Drept societar si comercial

...
Drept Comercial si Societar

Succesul Societatilor depinde intotdeauna de strategia, organizarea si aplicarea planurilor de management.

   DA, “DIN & Asociatii” este Cabinetul de avocatura pregatit oricand sa ofere o paleta extinsa de servicii juridice in domeniul comercial, menit sa asigure succesul societatilor pe tot parcursul desfasurarii activitatii lor. De fapt, asta cautam.

     Acordam asistenta juridica privind activitatile societatilor: infiintari, fuziuni, dizolvari si lichidari. Oferim consultanta in vederea infiintarii unei societati, servicii de redactare a actelor constitutive si de inregistrare a acestora la institutiile competente. De asemenea, pachetul nostru complet de servicii juridice include obtinerea tuturor autorizatiilor necesare infiintarii si functionarii societatilor si amendarea actelor constitutive.

     Serviciile de asistenta juridica presupun si administrarea societatii, conceperea contractului de management al societatii, participarea si sprijinul logistic acordat la adunarea generala a asociatilor si la consiliul de administratie.

     Cabinetului nostru ofera de asemenea si asistenta in cazul negocierii si al redactarii contractelor comerciale incheiate de client, asistenta la birourile notariale in cazul contractelor care presupun incheierea in forma autentica, asistenta in redactarea contractelor de distributie pentru implementarea retelei de distribuire a produselor sau a serviciilor. Nu in ultimul rand, avocatii nostri ofera servicii de asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, de asistare in procedurile de executare silita, precum si activitate de due diligence.

    Oferim servicii de tip due dilligence prin care va punem la dispozitie expertiza noastra, concentrata direct pe speta cu care suntem sesizati. O opinie legala este necesara atunci cand clientul trebuie sa ia o decizie importanta si doreste sa stie care sunt avantajele sau riscurile juridice la care se expune.

     E important sa te poti baza pe cineva. Uneori, parteneriatul este mai important decat rezultatul in sine. Este si motivul pentru care, la “DIN & Asociatii”, am dezvoltat o alta dimensiune a serviciilor noastre de drept comercial, aditional infiintarii de societati: fuziuni societati, lichidari societati, dizolvari societati, asistenta si reprezentarea in fata instantelor arbitrale in cazul litigiilor rezultate din raporturile dintre societate si alti agenti economici, dar si in cazul litigiilor determinate de raporturile interne ale societatii. 

     Conteaza pe noi.

 

In Bulgaria si in Republica Moldova

  • Infiintarea de societati in Bulgaria, precum si in Republica Moldova.
  • Asigurarea tuturor serviciilor conexe organizarii si functionarii afacerii in Bulgaria / Republica Moldova.

“DIN & Asociatii”, prin profesionistii sai,va pune la dispozitie un pachet de servicii de consultanta menite sa va permita sa luati decizii in mod informat si sa puteti selecta cele mai bune optiuni adaptate afacerii dvs din punct de vedere juridic, contabil si fiscal in vederea constituirii uneia sau mai multor societati in Bulgaria / Republica Moldova.