Garden Services, Bucuresti - Amenajari si intretinere gradini

Proiectare peisagera

...
Proiecte rezidentiale

 In costurile de proiectare intra intocmirea releveului, aducerea la scara a schitelor, realizarea planurilor de structura (planurile instalatiei de udare, instalatiei electrice de lumini/prize, retelei de drenuri, amplasarea putului si instalatiei de pompare a apei), realizarea planurilor de plantare si trasarea aleilor, amplasarea elementelor de decor (gratar, loc de joaca, loc de odihna, foisor, lac, cascada, etc), elaborarea devizului estimativ al amenajarii in ansamblu.

 Deoarece este greu sa evaluam cat doriti sa cheltuiti pentru amenajarea gradinii dvs. va rugam sa ne ajutati in munca, spunandu-ne ce suma alocati amenajarii spatiului verde. Pe baza acestei informatii, proiectantul va elabora proiectul general, gandind apoi fiecare detaliu: cate si ce elemente de décor va include in proiect, ce materiale vor fi alese, ce operatiuni se for face, tehnologii vor fi folosite, ce detalii se vor executa si multe altele.      Am precizat acestea deoarece la amenajarea unei gradini de 300 m.p. se pot cheltui la fel de bine 1.000 Euro sau 10.000 Euro. Arhitectul insa va percepe acelasi tarif: 300 Euro/proiect (pana in 300 mp). Pentru proiectarea gradinilor cu suprafete mai mari, nu ezitati sa ne contactati si veti afla tarifele de proiectare.

...
Proiecte publice

Proiectele parcurilor si spatiilor verzi publice se realizeaza in urma efectuarii unui studiu de fezabilitate. Pe baza studiului de fezabilitate se concep solutiile tehnice, detaliile de realizare si planurile de amenajare cu toate elementele lor componente.

 Toate schitele, detaliile si calculele sunt analizate si verificate de catre inginerii si arhitectii firmei, dupa care se evalueaza necesarul de lucrari si materiale, se solicita oferte, se compara, se alege solutia optima si se elaboreaza devizul estimativ de executie.      Garden Services are experienta in elaborarea studiilor de fezabilitate si proiectelor tehnice de amenajare parcuri in programul de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati, finantat din fondurile Ministerului Mediului.      Pentru evaluarea costurilor studiului de fezabilitate, de proiectare si elaborare a documentatiei tehnice, va rugam sa ne contactati.