Gaftos - Solutii complete de seminee si cosuri de fum Boldesti Scaieni / Prahova

Focare seminee

...
Focar gaz Mercury

Echipat cu un geam in format HD, foacarul Mercury dezvaluie o imagine uimitoare a flacarii, accentuata de fireback-ul mat.Pentru a va permite sa adaptati focul la casa dumneavoastra, puteti alege dintre piatra de bazalt, pietricee sau un finisaj de lemne deosebit de realist.

...
Focare electrice

Încălzirea electrică montată în şeminee tradiţionale oferă noi posibilităţi specialiştilor de amenajare interioară. Căldura electrică plăcută şi catifelată este acum disponibilă tuturor şi poate fi modelată conform cerinţelor clienţilor. Şemineele electrice Faber pot fi puse în funcţiune cu ajutorul unui simplu conector, unele dintre modele find echipate cu telecomanda. Faber vă fermecă casa: Efectul de flacără continuă şi de foc, care pocneşte, este creat printr-o tehnologie specială. Iluzia perfectă a arderii lemnului. Toate produsele satisfac celor mai stricte norme europene. Produsele corespund standardelor ISO şi CE!

...
Focar semineu lemne

Focar semineu lemne, 15.6 kW, fonta si otel H3LG01

Focarele din oferta noastra sunt produse de Romotop, unul dintre liderii europeni pe piata focarelor si sobelor pe lemne. Realizate din fonta si otel, aceste focare pe lemne se potrivesc oricarui semineu, indiferent de stil sau dimensiune, adaptandu-se atat modelelor de seminee prefabricate, cat si constructiilor personalizate.Poti alege dintr-o gama variata de focare pe lemne cu geam drept sau cu mai multe geamuri, focare pe colt, cu deschidere pe verticala sau orizontala, focare cu acumulare de caldura sau focare pentru case cu consum redus de energie.Garantie 2 Ani.