Friendly Water, Bucuresti - Echipamente pentru piscine, aqua-parkuri

Echipamente de filtrare

...
Fitru profesional cu nisip

Filtrele cu nisip Friendly Water sunt produse dintr-un material special de inalta calitate ce prelungesc durata de viata a filtrelor si le protejeaza impotriva radiatiilor UV. Filtrele FW au incorporat un sistem unic de distibutie a debitului de apa ce asigura distributia apei in toata masa de nisip pentru o mai mare eficienta operationala.

Structura filtrului: executat manual din doua parti, ranforsat cu fibra de sticla si poliester, suprafata laminata si polisata.

Culoare: negru.

Echipamente: vana cu 6 cai in partea superioara a filtrului (la cerere vana poate fi si laterala), valva manuala pentru refulare aer, gura pentru inlocuirea nisipului, sistem profesional de colectori, manometru, sonda de drenaj, colector si difuzor din ABS negru.

Optional: La cerere vana cu 6 cai poate fi si laterala. Inaltimea filtrului nu include inaltimea vanei cu 6 cai. Filtrul poate sa fie folosit cu apa sarata sau mineralizata.

Presiunea de lucru: mах 2,5 bar.

Presiunea de testate: mах 3,5 bar.

Temperatura de lucru: max 50°С.

Garantie: 3 ani.

...
FW Filtru Bobinat cu nisip

Structura filtrului: executat prin bobinaj tristratificat, dintr-o singura parte, prin injectie de fibra de sticla si rasina in acelasi timp.

Culoare: albastru.

Echipamnete: vana cu 6 cai in partea superioara a filtrului, valva manuala pentru refulare aer, colector si difuzor din ABS negru, manometru, sonda de drenaj.

Presiunea de lucru: mах 2,7 bar.

Presiunea de testare: mах 3,5 bar.

Debit: 50 m3/h/m2.

Temperatura de lucru: max 40°С.

Garantie: 3 ani.

...
Sistem de filtrare mono-bloc

Sistemul de filtrare monobloc este recomandat pentru piscine private mici. Corpul din otel inoxidabil include: scara de inox antiderapanta, 2 skimmere, filtrare 6-15 microni, 2 proiectoare de 75 W, sistem contra-curent (doar pentru sistemele monobloc cu 2 viteze). In scara este incorporat termomentru, panou electric, pompa 220V, buton pentru sistemul contra-curent si pentru proiectoare, doua membrane de filtrare dimsniuni standard. Sistemul monobloc tehnic poate fi montat si la 3-7 m de piscina.

...
Vana cu 6 cai

Vana cu 6 cai, fabricata din PVC negru, in set trei mufe-tata cu filet exterior, vizor de sticla, difuzor si manometru. Conceput pentru partea superioara a filtrului, dar cu posibilitatea adaptarii acestuia pentru functionarea in laterala filtrului.

 

Functiile vanei:

  • FILTRU - filtrare manuala si aspirare;
  • CURATARE - curatarea filtrului;
  • CLATIRE - se foloseste dupa curatare;
  • SCURGERE - pentru scurgerea apei din filtru;
  • RECIRCULARE - pentru circulatia apei din piscina;
  • INCHIDERE - inchiderea sistemului.

...
Nisip de cuart

Nisip fractie mica 0.5-1.00mm

Nisip fractie mare 1.5-2.00mm

In saci de 25kg.

...
Pompe

Pompa de recirculare a apei.