Frameart Decor - Rame tablouri, display-uri publicitare, Bucuresti

Profil din lemn

...
Profil ingust din lemn pentru rame si tablouri

Profil din lemn ingust culoare auriu si argintiu. Dimensiunile unui profil sunt 20/39/7 mm iar lungimea unui profil este 3 ml. Ramele se realizeaza la dimensiunile dorite de client.

...
Profil decorativ din lemn pentru rame, tablouri

Profil din lemn cu model decorativ folosit pentru realizarea ramelor pentru tablouri, picturi, pentru oglinzi. Gama de culori este auriu,argintiu si alb. Dimensiunea unui profil este 43/100/12 mm, lungimea unei bare 3 ml. Ramele se pot realiza la dimensiunile dorite de client.

...
Profil din lemn pentru rame, tablouri

Profil din lemn folosit pentru rame si tablouri,gama cuprinde 4 nuante: auriu, argintiu, alb si negru. Dimensiunile unui profil sunt 23/35/9 iar lungimea unui profil este de 3 ml. Ramele se pot realiza la dimensiunea dorita de client

...
Profil din lemn pentru tablouri

Profil din lemn pentru rame si tablouri. Gama contine 2 culori, auriu si argintiu. Dimensiunile unui profil sunt 18/20/8 mm iar lungimea unei bare este de 3 ml. Profilul poate fi folosit pentru inramarea diferitelor printuri si picturi, ramele putand fi realizate la dimensiunile cerute de client.

...
Profile din lemn pentru tablouri

Profil din lemn pentru rame si tablouri. Gama este formata din 3 nuante, auriu, argintiu si negru cu auriu. Dimensiunile unui profil sunt de 39/78/27 mm, lungimea unei bare fiind de aproximativ 3 ml. Ramele se pot realiza la dimensiunile cerute de client.

Categorii
Date de contact
0213363938; 0722408350; Fax:0213372161 Persoana de contact: Chivu Constantin
Turceni, Nr. 1, Sector 5, Bucuresti
Distribuie