Fine Design Studio - Bucuresti

Design interior

...
Amenajare apartament

Amenajare apartament, intre estetica si functionalitate

Solutiile designerilor nostri pentru spatiile relativ mici ale apartamentelor sunt de-a dreptul revolutionare, deoarece ei reusesc sa confere interioarelor de acest gen confort, functionalitate si estetica. Prin proiectele creative si inventive pe care le propun clientilor, specialistii firmei noastre transforma aceste unitati locative in camine spatioase si confortabile. Serviciile de amenajare apartament pe care vi le propunem sunt ideale pentru un apartament de dimensiuni mici, deoarece locatarii vor beneficia de un extra-spatiu, prin cateva idei novatoare care stau la baza proiectelor noastre. Va putem transforma astfel un interior anost si banal intr-unul care vizual va parea de dimensiuni mai mari si caruia ii vom conferi o ambianta placuta si moderna, adaptata stilului de viata actual.

Amenajare apartament de mici dimensiuni

Printre ideile cele mai potrivite decorarii unui apartament vechi, mic, se numara si renuntarea la dulapurile clasice, robuste, si adaptarea la o solutie mai simpla, de incastrare a dressing-urilor in perete, intre nise. Usile clasice pot fi si acestea inlocuite cu cele culisante, castigandu-se astfel un plus de spatiu. In dormitor, patul matrimonial ar putea fi inlocuit cu o canapea rabatabila, multifunctionala si in acelasi timp foarte confortabila, care dispune si de un loc de depozitare. Se obtine astfel un spatiu mai aerisit, confortabil si extrem de practic. Desigur, fiecare proiect de amenajare apartament are propriile sale caracteristici, designerii nostri tinand cont de toate aspectele si luand in calcul o serie de factori.

Culoarea are un rol important in proiectele de amenajare apartament

Pentru livingul dintr-un apartament vechi, intins pe o suprafata restransa, exista aceleasi cerinte de inlocuire a obiectelor inutile sau mult prea robuste, cu altele multifunctionale si suple. Astfel, in locul bibliotecilor masive sunt instalate rafturi suspendate pentru carti sau CD-uri, ideea de baza fiind ca mobilierul sa decoreze mai mult pe verticala, lasand spatiul de jos liber, ceea ce va crea din start un impact vizual mult mai estetic. Bineinteles, in acest fel incaperea devine si mai functionala.

Culoarea are un rol esential in estetica unui interior, de aceea, spatiile restranse cer intotdeauna culori luminoase. Este indicat sa se aleaga mobilier de nuante cat mai deschise, ca de altfel si zugraveala peretilor. Echipa noastra de decoratori va crea interiorul unei camere de zi asa cum nici clientul poate nu visase, deoarece are o vasta experienta in amenajarea spatiilor de acest gen.

Servicii artistice de amenajare apartament

Serviciile noastre se adreseaza deopotriva si apartamentelor noi, spatioase, care nu cer nici un fel de restrictii din acest punct de vedere. Creativitatea si talentul nostru pot conferi o atmosfera ideala unei locuinte de mari dimensiuni, tinand seama intotdeauna de preferintele, personalitatea si nevoile clientului. Ne axam in primul rand pe exploatarea la maxim a spatiului pe care il avem la indemana, conferindu-i o multifunctionalitate necesara stilului de viata modern, insa nu pierdem din vedere niciodata latura estetica, deoarece, in cele din urma, profesia de designer nu este o simpla meserie de amenajare apartament, ci o adevarata arta, iar arta a fost si va fi mereu in slujba frumosului.

...
Amenajare camera copi

Amenajare camera copii – proiecte inedite

Decorarea camerei copilului poate fi o provocare destul de dificila, tinand cont de ritmul lui rapid de crestere si schimbarile care intervin in personalitatea sa de la o luna la alta, insa echipa noastra de tineri designeri va poate oferi solutii deosebite si inedite, in care creativitatea si practicul sunt perfect echilibrate. Interiorul va fi unul extrem de placut, atat pentru parinti cat si pentru copii. Proiectele noastre de amenajare camera copii sunt realizate in functie de preferintele clientului, insa tin cont intotdeauna de aspectele structurii cladirii, dar si de restul casei, pentru a pastra in cea mai mare masura un stil unitar.

Amenajare camera copii nou-nascuti

Daca vreti sa transformati o incapere obisnuita in camera copilului, echipa noastra de designeri va sta la dispozitie cu propuneri pline de creativitate si inspiratie, astfel incat micutul dumneavoastra sa aiba in jurul sau o ambianta de basm. Pana la varsta de trei ani, un copil nu-si poate exprima preferintele, insa starea lui de bine se manifesta intr-un fel sau altul. Tonurile de gri sunt indicate pentru zugraveala peretilor, dar cu accente de galben sau verde, roz sau albastru, sub forma de buline sau patrate. Se creeaza in acest fel o atmosfera linistitoare, ideala pentru un nou-nascut. Noi putem oferi proiecte de amenajare camera copii, care pot fi preschimbate cu usurinta odata cu cresterea copilului, cand se pune mai acut problema functionalitatii.

Preferintele copilului incluse in proiectul de amenajare camera copii

Daca varsta copilului depaseste trei ani, atunci chiar el isi poate manifesta preferintele, prin urmare, un bun designer va lua in calcul dorintele micutului. La aceasta etate, are nevoie de un spatiu cat mai mare pentru joaca, dar si de locuri in care sa-si depoziteze jucariile, prin urmare, o minibiblioteca moderna este necesara intr-un astfel de interior, cu corpuri inchise, dar si cu rafturi pentru carti. Acum culorile trebuie sa fie cat mai vesele, cu tonuri care sa-l duca cu imaginatia catre povestile pe care mama i le spune seara inainte de culcare, si autocolante care sa-l amuze. Un covor in care se regasesc personajele din povestile lui preferate este un element de nelipsit din camera unui copil. Toate aceste nuante, culori si desene contribuie la dezvoltarea lui cognitiva si psihica. Cu siguranta ca va fi extrem de fericit cand se va vedea intr-o camera astfel amenajata incat sa-l poarte cu gandul la basme si povesti.

Amenajare camera copii la varsta adolescentei

Din proiectele noastre de amenajare camera copii fac parte si cele dedicate interioarelor pentru adolescenti. Acestea au alte reguli de decorare, proiectele se adapteaza activitatii si preocuparii fiecarui adolescent in parte, fie ca este vorba de fata sau de baiat. La aceasta varsta, copilul isi exprima clar preferintele, de aceea un designer creativ trebuie sa le aiba mereu in vedere si sa creeze acel interior de care tanarul sa se simta atasat si in care sa se regaseasca pe el insusi, cu sperantele si aspiratiile sale.

Indiferent de varsta copilului dumneavoastra, faceti-i o surpriza placuta, apeland la serviciile noastre de design interior.

...
Amenajare Casa - Amenajare Vila

Amenajare casa – proiecte estetice si functionale

Daca detineti acum casa pe care v-ati dorit-o dintotdeauna si doriti sa o amenajati intr-un mod aparte, sa o transformati intr-o locuinta de lux, eleganta, frumoasa si functionala, in conformitate cu preferintele si gusturile dumneavoastra, noi va oferim cele mai bune servicii de amenajare vila. Echipa noastra de designeri va realiza special pentru dumneavoastra proiecte pentru fiecare incapere in parte, insa stilul locuintei va fi unul unitar, care va crea o anumita armonie a intregului. Spatiul nu prezinta nici un fel de restrictii, prin urmare puteti sa ne comunicati ideile dumneavoastra, iar noi vom porni de la ele pentru a elabora acele proiecte care sa va satisfaca din punct de vedere estetic si functional.

Amenajare vila in diferite variante

Specialistii nostri in design interior va pot consilia in ceea ce priveste decorarea casei dumneavoastra inca din stadiul de proiect al acesteia. Prin urmare, puteti apela la serviciile noastre pentru a alege varianta optima a pardoselii, tinand seama, bineinteles, de preferintele pe care le manifestati. Daca va doriti un parchet din lemn masiv, noi va ajutam sa alegeti esenta potrivita, pentru a obtine acea senzatie de caldura si eleganta. Chiar si incaperile cu pardoseala din beton pot suferi transformari uimitoare, gratie talentului si creativitatii profesionistilor nostri. Va putem transforma subsolul intr-un palat, sau sala de baie intr-o oaza. In proiectele de amenajare vila, orice este posibil, o idee care pare doar un vis, oricand poate deveni realitate, cu inspiratie si talent.

Ideea clientului sta la baza proiectului de amenajare casa

De multe ori, proprietarul unei case are anumite preferinte in ceea ce priveste decorarea ei, insa nu stie cum sa-si puna in practica ideile. Acesta insa este rolul nostru, de a extrage esenta din ideile dumneavoastra si a crea un proiect viabil, care sa o transforme in realitate. Echipa noastra de tineri talentati va va arata cum ganditi, cum va imaginati propria casa. Va asiguram ca veti fi uimiti si incantati de rezultate. Simpla cercetare a revistelor de specialitate sau cautarea de imagini pe internet nu vor raspunde exact cerintelor dumneavoastra, deoarece un decorator tine seama de spatiul pe care il are de amenajat si de toate caracteristicile acestuia, are in vedere fiecare aspect legat de structura cladirii, de lumina, de materiale si texturi, care interactioneaza intre ele in diferite feluri.