Window Design Termopan - Geamuri Termopan Gealan, Bucuresti

Sfaturi utile

...
Achizitia de Tamplarie PVC cu geam termopan

Cu totii ne intrebam atunci cand achizitionam un produs nou daca el corespunde cerintelor si nevoilor noastre!

Ce trebuie facut sa eliminam aceasta dilema in cea ce priveste geamurile noastre Termopan?

Este foarte simplu!

Pasul 1:

 

Ne hotaram asupra bugetului necesar pentru investitia dorita (retinand faptul ca dimensiunile luate de noi nu sunt tocmai cele corecte, de aceea este indicat sa va luati o marja de cateva sute de lei pentru a complete ulterioarele erori de masuratoare.)

Pasul 2:

 

Definim configuratia geamurilor, tipul de deschidere, cate deschideri, designul dorit, tipul feroneriei precum si calitatea dorita (cu toti dorim o calitate superioara la preturi cat mai mici, dar din pacate acest lucru nu se concretizeaza de fiecare data).

Pasul 3:

 

Masuram dimensiuile aproximative ale geamurilor ce trebuiesc schimbate (tinand cont de recomandarea tehnicienilor si anume ca o foaie de geam nu poate fi mai mare de 90 cm pe latime).

 

Pasul 4:

 

Solicitam o oferta de pret la cel putin 3 societati diferite.

 

Pasul 5:

 

Incepem informarea in ceea ce priveste produsul selectat, consultand forumurile precum si celelalte surse de informare cum sunt prieteni, vecini sau rude apropiate care au montat de curand Termopane.

Foarte important este ca atunci cand ati solicitat sa se execute masuratorile finale sa consultati parerea specialistului in ceea ce priveste tipul de deschideri, calitatea feroneriei, calitatea sticlei precum si calitatea profilului achizitionat.

Aceste lucruri fiind stabilite suntem in masura sa facem alegerea potrivita nevoilor noastre!

...
Tipul Tamplariei Aluminiu sau PVC

  • Recomandare
  • PVC - un izolator termic mai bun?
  • De ce sa facem aceasta alegere?

S.C. Window Design Termopan SRL, recomanda clientior sai precum si celorlalti potentiali clienti sa aleaga tamplaria din PVC cu geam termopan sau tripan.

...
Geamul Termopan

S.C. Design Termopan SRL recomanda folosirea geamului Low-e cu Argon.

  • De ce?
  • Ce este Argonul?

Din cauza ca geamul Low-e ionizat partial cu ioni de argint filtreaza razele UV in proportie de 25% acest lucru permitandui sa aibe un transfer termic f mic in jur de 1.2Kw. adica cat un zid de BCA de 7cm grosime neplacat.

...
Cum putem evita formarea condensului?

Condensul este apa exudata rezultata din respiratia umana, aburul din baie, aburul de la mancare, apa evaporate a florilor, umiditatea aerului precum si apa care rezulta in urma uscarii zugravelii recent efectuata.

 Cum putem evita formarea condensului?Folosind sistemele inteligente numite microventilatie care fac ca geamul sa permita transferul de umiditate si aerisirea constanta a camerei fara a influienta temperature intr-un mod excesiv a camerei.Folosirea sistemelor de oscilo care permite deschiderea geamului pe o suprafata mai mare dar care are un effect partial negative asupra temperaturii din camera afectata de condens.Aerisirea regulate a camerei precum si prin inchiderea camerei in timpul efecturaii unei bai sau in timpul gatitului, prin inchiderea usi blocam umiditatea sa patrunda in incapere si astfel formarea condensului.Eliminarea oricarei surse de apa care sar putea evapora cum ar fi ghivecele de flori, obiecte decorative care folosesc apa, acvariul precum si vasele de apa ale animalelor de companie.

...
Intretinerea Termopanelor Gealan

Termopanele gealan sunt foarte usor de intretinut, in sensul ca sunt usor de curatat, degresat, si utilizat.

Tamplaria PVC se poate curate foarte usor cu apa calda sau rece cu ajutorul unuii prosop, carpa sau burete moale fara a se utiliza obiecte abrazive care ar putea deteriora suprafata tamplariei precum si a geamului termopan prin zgarieturi mici care duc la matuiala acestora.

Feroneria se poate gresa foarte usor cu ulei fin care se poate aplica cu ajutorul unei pipete sau seringi prin orificiile special destinate acestui scop.

  • Garnituri

La fel ca si celelalte component ale Tamplariei PVC, garniturile au nevoie de intretinere periodica, si anume in special la trecerea anotimpurilor iarna si primavara, deoarece pe timpul iernii datorita intemperiilor aspre, garniturile din exterior suporta cele mai dure conditii din tot ansamblul de tamplarie.

Acestea se pot trata prin ungerea lor la fiecare trecere de la iarna la primavera cu ulei siliconic care poate fi achizitionat din comert, acesta avand si un cost foarte redus.

Acest ulei mentine textura cauciucului EPDM intr-o stare sufficient de moale, creand si un strat protector inpotriva razelor UV.