Farmacia Canadiana-Bucuresti

Produse Slabire

...
Ecofit

Dieta lui Liviu Varciu - a reusit sa slabeasca 7 kg in doua saptamani !

       Liviu Varciu  a fost prezent  mai tot timpul pe micile ecrane, asa ca artistul a fost nevoit sa aiba grija de aspectul sau . Liviu recunoaste ca secretul sau este Ecofit,un tratament 100%natural compus din capsule si picaturi ce ajuta  organismul sa realizeze o scadere in greutate, semnificativa, armonioasa, fara consecinte asupra sanatatii sau esteticii, ceaccelereaza metabolismul grabind arderile  si care   regleaza nivelul cloesterolului ajutandu te sa slabesti mai usor.

      Din cauza stresului cauzat de problemele din ultima perioada si a proiectelor care ii ocupa tot timpul, artistul nu a reusit sa mai ajunga pe la sala de fitness si usor,usor a inceput sa se ingrase!

      Artistul a realizat ca trebuie sa ia masuri urgente pentru a slabi ! La recomandarea  unei persoane apropiate, Liviu Varciu a aflat de tratamentul ECOFIT !

    ‘’Am ales sa folosesc tratamentul ECOFIT pentru ca este 100% natural si  fabricat in Romania de cele mai bune laboratoare.De cand folosesc ECOFIT nu mai am pofta de mancare,am slabit 7 kilograme in doua saptamani,mi-a scazut colesterolul  si ma simt in forma. Nu mai am nevoie sa ma duc  la sala de forta in fiecare zi! Este mult mai simplu pentru mine sa iau ECOFIT in zilele in care nu merg la sala! ‘’

- Liviu Varciu -

   Beneficiile  ECOFIT:

-inhiba pofta de dulciuri

-reduce pofta de mancare si da o senzatie de satietate ceea ce duce la reducerea sanatoasa a greutatii

-accelereaza metabolismul grabind arderile ceea ce ajuta la pierderea kilogramelor

-regleaza nivelul cloesterolului ajutandu te sa slabesti mai usor

-reface masa musculara ajutand abdomenul dezvoltat excesiv sa se contracte;

-plantele din compozitia Ecofit sunt  100% naturale

- accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la imbunatatirea digestiei.

       Acesta abordare complexa ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara cosecinte asupra sanatatii sau esteticii, accelereaza metabolismul grabind arderile si  regleaza nivelul cloesterolului ajutandu-te sa slabesti mai usor.

SLABESTE CU ECOFIT !

EFICACITATE DOVEDITA IN 4 SAPTAMANI !Slabire Rapida cu Ecofit=Rezultate dovedite!

Obtinut dupa o reteta originala, in colaborare cu medici nutritionisti!Picaturile si capsulele Ecofit sunt realizate din plante.Slabesti rapid si sigur, fara efecte secundare.Salbirea rapida cu Ecofit poate fi folosit atat de femei cat si de barbati !

 

Avantajele slabirii rapide cu ecofit:

Corecteaza constipatia, pastreaza masa musculara, regleaza colesterolul, ajuta digestia, creste arderile, inhiba pofta de dulciuri, este 100%natural



Cu Ecofit slabesti rapid pana la 15kg!

ECOFIT controleaza pofta de mancare ajutandu-te sa pierzi in greutate. Cu un simplu plan zilnic de reducere a greutatii, poti obtine rezultate vizibile si permanente.Inhiba pofta de mancare ,conferind o senzatie de satietate.ECOFIT nu este un simplu produs de slabit, ci un intreg program de pierdere in greutate, o modalitate de a-ti redefini stilul de viata si regimul alimentar, pentru a obtine un corp atletic si sanatos.Ecofit este un tratament 100 % natural produs in Romania !Obtinut dupa o reteta originala avand la baza concepte si terapii orientale, din plante al caror efect terapeutic este cunoscut si folosit cu succes de mii de ani, Ecofit se constituie ca fiind o abordare complexa a tratamentului privind reducerea greutatii corporale.Organismul uman este un mecanism biologic complex si ca atare orice actiune indreptata asupra lui trebuie abordata prin prisma acestei complexitati. Scaderea in greutate nu trebuie privita ca o actiune izolata, ci ca un ansamblu de principii cauza-efect. Astfel, rolul Ecofit nu se rezuma doar la scaderea in greutate, ci si la sustinerea organismului uman care in perioada curei de slabire este supus unui stres enorm cu implicatii metabolice majore.Ecofit asigura vitaminele si mineralele necesare, de care organismul este privat in urma dietelor asociate in curele de slabire. Asigura suportul energetic de care avem nevoie atunci cand depunem efort fizic, prevenind astfel, anemiile, anxietatea si denutritiile proteice. Blocheaza retentia apei in organism, accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la imbunatatirea digestiei. Acesta abordare complexa ajuta organismul sa realizeze o scadere in greutate semnificativa, armonioasa, fara perturbari metabolice cu cosecinte grave asupra sanatatii sau esteticii, rezultatul fiind o adevarata remodelare corporala.Ecofit se poate administra 6 luni fara intrerupere!

Slabeste pana la 15 kg cu Ecofit !

...
FytForm Syrup

Tratamentele de slabit Fyt Form Syrup

Slabeste cu Fyt Form ACUM !

Slabirea prin Fyt Form syrup este sigura si 100% naturala , oferind urmatoarele beneficii:DISLOCA GRASIMEA , ELIMINA GRASIMEA DIN ORGANISM , INLATURA SENZATIA DE FOAME, DETOXIFIAZA , AJUTA LA BUNA FUNCTIONARE A FICATULUI PRIN ELIMINAREA TOXINELOR , INTARESTE SISTEMUL IMUNITAR,NORMALIZEAZA CONSTANTELE METABOLISMULUI GLUCIDIC SI LIPIDIC, NORMALIZEAZA TRIGLICERIDELE SANGUINE, COLESTEROLUL SI GLICEMIA!Realizat numai din plante ,Fyt form syrup se bazeaza pe experienta medicilor care au contribuit la compozitia acestui tratament complex de inlaturare a grasimilor din organism.Nu trebuie să te înfometezi sau să ţii diete drastice! Adipocitele sunt distruse DEFINITIV !

Impreuna cu Fyt Form syrup se adopta un stil de viata sanatos si se consuma 2 l de apa sau ceai neindulcit pe zi,pentru o scadere uimitoare in greutate.

De ce Tratamente de Slabit Fyt Form Syrup

Fyt Form syrup este primul sirop de slabit care disloca grasimea si o elimina din organism pe cale naturala.

Milioane de oameni au reusit sa-si recapete silueta cu ajutorul acestui sirop, Fyt Form!Este un bun detoxifiant,ajuta la buna functionare a ficatului ,prin eliminarea toxinelor si intareste sistemul imunitar.

Este un tratament complex care normalizeaza constantele metabolismului glucidic si lipidic,se normalizeaza trigliceridele sanguine, colesterolul si glicemia: - vom fi mult mai sanatosi!

Veti vedea ca imposibilul poate deveni posibil: veti slabi fara dieta , ceea ce este si mai important, va veti putea mentine toata viata greutatea dorita si starea optima de sanatate cu ajutorul acestui sirop.

Nu creeaza dependenta iar kilogramele pierdute nu se mai intorc!

...
Slabeste cu Interactiv Slim

Incearca Interactiv Slim !Interactiv Slim este cel mai vandut produs de slabit ! Interactiv slim este cel mai bun si eficient  produs pentru slabit!  100 % natural, realizat din plante ,Interactiv slim este conceput special pentru a depasi problema greutatii corporale excesive atat la femei cat si la barbati.Interactiv slim s-a dovedit a fi cel mai bun si eficient produs pentru slabit deoarece nu este necesara dieta sau exercitiile fizice pe perioada de administrare a capsulelor.Cu ajutorul capsulelor interactiv slim vei reusi sa slabesti pana la 10kg in doar 4 saptamani,fara dieta! Este un produs natural pentru slabit, ce nu contine cofeina, efedrina si nu afecteaza sistemul nervos si nici pe cel cardiovascular.Efectele: scade pofta de mancare, apetitul pentru dulciuri, regleaza nivelul colesterolului si trigliceridelor, accelereaza arderea grasimilor, inhiba sinteza acizilor grasi. Produsul de slabit Interactiv Slim este rezultatul medicilor din Canada in colaborare cu medicii romani!

Capsulele Interactiv Slim au efecte benefice, ele fiind urmatoarele:

  • diminuarea poftei de mancare

  • crearea senzatiei de satietate

  • accelerarea metabolismului si a circulatiei sangelui

  • diminuarea absorbtiei de grasimi in stomac si intestin

  • topirea celulelor grase din organism

  • eliminare grasimilor din organism

  • este un bun detoxifiant

  • intareste sistemul cardiovascular

  • reduce colesterolul

  • regleaza constipatia 

Slabeste cu Interactiv Slim

1 x Interactiv Slim = 125 ron + transport curier - 20 ron

2 x Interactiv Slim = 200 ron + transport curier - 20 ron

3 x Interactiv Slim = 300 ron + transport curier - 20 ron

 

IMPORTANT !

Pentru a efectua o comanda rapida va rugam sa accesati butonul " COMANDA RAPIDA "

din banda de Meniu ( banda de culoare verde - asezata in partea superioara a site-ului )

...
Slabeste cu Canadian Tea

Canadian Tea,te scapa de kilogramele in plus!

Alimentatia nesanatoasa, sedentarismul si stresul sunt cateva dintre cauzele care duc la

un organism plin de toxine si, implicit, la ingrasare.

 Canadian tea este cel mai eficient ceai pentru slabit!

Cu ceaiul Canadian puteti atinge rezultate fantastice, acesta stimulează metabolismul în mod natural, corpul produce mai multă energie şi arde cu eficienţă mai mare grăsimile din talie de pe fese, şolduri, etc. Ceaiul poate fi folosit atat de femei cat si de barbati, care doresc sa slabeasca eficient si sigur, fara sa apeleze la cure de slabire epuizante si bruste! Canadian Tea este in acelasi timp protector hepatic, revigorant si detoxifiant. Beti 3 cani de ceai pe zi ,neindulcite,cate o cana de ceai inainte de fiecare masa. Persoanele care au baut ceaiul Canadian timp de o luna au slabit intre 9-12kg  si au scapat de celulita ,acnee, pete si stari de disconfort. 

Canadian Tea este un ceai 100% natural, obtinut dupa o reteta originala avand la baza concepte terapeutice orientale, in a carui compozitie intra plante exotice si autohtone cu puternic efect antioxidant (de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen), carminativ (de reglare a digestiei) si hipocolesterolemiant.

Canadian Tea ajuta la eliminarea apei si a toxinelor din organism, contribuind rapid si sigur la arderea grasimilor excedentare si, implicit, la reducerea depozitelor adipoase si a celulitei. In plus, prin efectul sau detoxifiant, ajuta la eliminarea acneei si la hidratarea si catifelarea pielii. Produsul nu are efecte secundare, iar rezultatele se vad din prima luna de administrare.

Canadian Tea ,te scapa de celulita!

Intoxicarea organismului isi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci si asupra exteriorului. Celulita te anunta ca organismul tau este intoxicat, iar tu trebuie sa tii o cura de detoxifiere care ajuta la curatarea organismului de rezidurile toxice.

Canadian Tea, te ajuta sa slabesti si sa scapi de celulita !