Farmacia Ana Maria-Bucuresti

Aparatura medicala

...
Glucometru Codefree

Sd Codefree este un glucometru usor de utilizat, usor de setat si usor de administrat.Utilizeaza o cantitate mica de sange 0.9µl, cu ajutorul unei tehnologii avansate de absorbtie a sangelui. Glucometrul Sd Codefree afiseaza rezultatul in doar 5 secunde. Memoreaza pana la 500 de teste efectuate cu aria de masurare -10-600 mg/dl. Afiseaza media rezultatelor calculate la 7 , 14 sau 21 de zile. Rezultatele glicemiei, efectuate înainte sau după masă, sunt ușor de analizat .Sd Codefree avertizeaza in caz de hipoglicemie sau hiperglicemie si ofera posibilitatea de a seta 4 alarme de testare .

...
Tensiometru Sendo Advanced

Sendо ADVANCE reprezinta tensiometrele electronice pentru masurarea tensiunii arteriale la nivelul bratului. Cele trei avantaje care transforma Sendо ADVANCE în modelul pentru mii de masuratori exacte sunt urmatoarele:

  • Precizie extraordinara;
  • Rezistenta la utilizare îndelungata;
  • Uşor de întrebuintat – este prevazut doar cu un buton.
  • Pentru crearea unui tensiometru atât de rezistent, cum este Sendо ADVANCE, sunt necesare traditii. Inginerii japonezi, care proiecteaza şi produc tensiometrele electronice Sendо, sunt unii din pionierii tensiometrelor electronice. În decurs de peste 30 de ani, aceasta echipa dezvolta şi desavârşeşte tehnologii de masurare. Rezultatul acestei analize este Sendо ADVANCE – un tensiometru ce combina cele trei cele mai importante caracteristici ale tensiometrului pentru acasa – exactitate ireproşabila, rezistenta în timp şi este uşor de utilizat.

    Datorita tuturor acestor avantaje şi a garantiei de 5 ani, unica de acest gen, farmaciile îl recomanda drept un model preferat, cel mai uşor de utilizat de catre fiecare acasa.

    Tensiometrul Sendo este oferit cu un adaptor gratuit cu ajutorul caruia se poate utiliza ca sursa de alimentare pentru orice priza de 220V .Daca nu se doreste utilizarea prizei, tensiometrul Sendo poate fi alimentat cu ajutorul a patru baterii AA de 1.5V. Dimensiunea mansetei standard este 22-32 cm

    ...
    Termometru clasic fara mercur Minut

    Pentru o functionare corecta, temperatura ambientala la care acesta functioneaza trebuie sa fie intre 20 si 30°C. Daca temperatura este mai mica de 20°C, puneti termometrul intr-o camera a carei temperatura este intre 20 si 30°C pentru cel putin 1-2 ore sau la o temperatura intre 30 si 35°C pentru cel putin 10 minute inainte de utilizare. Temperatura de pastrare si transportare trebuie sa fie mai mica de 42°C. Dezinfectati termometrul inainte si dupa utilizare. Scuturati termometrul pana cand coloana termometrului este coborata sub ultimul reper marcat cu cifra pe scala acestuia, tinandu-l bine in mana, pentru a evita spargerea acestuia.