Adria Farm-Bucuresti

MEDICAMENTE RACEALA SI GRIPA

...
Coldrex Junior Hotrem

Mod de Prezentare Flacon cu 10 plicuri a 3 grame. Indicatii Coldrex Junior Hotrem este un medicament impotriva racelii si gripei care contine trei substante active: Paracetamol , Clorhidrat de Fenilefrina , Vitamina C. Coldrex Junior Hotrem asidura copilului dvs ameliorearea rapida si eficienta a simptomelor de raceala si gripa inclusiv febra , frison, nas infundat , dureri de cap, dureri in gat, sinuzita. Mod de Administrare Copii cu varsta intre 6 si 12 ani 1 plic de 4 ori pe zi. Compozitie Paracetamol 300 mg, Clorhidrat de Fenilefrina 5 mg , Vitamina C 20 mg.

...
Aspirina Bayer Comprimate Efervescente + Vit. C

Mod de Prezentare Cutie 20 comprimate efervescente. Indicatii Aspirina Bayer este un analgezic şi antipiretic:combaterea durerilor de intensitate slabă sau moderată, în cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare şi periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dismenoree, combaterea febrei. Asprina Bayer este antiinflamator: combaterea fenomenelor inflamatorii în reumatismul poliarticular acut, atenuarea inflamaţiei articulare în poliartrita reumatoidă, protecţie în cazul expunerii la razele solare. Contraindicatii Aspirina Bayer 500 mg este contraindicat în caz de: - hipersensibilitate la acidul acetilsalicilic, alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre componentele produsului; - ulcer gastric sau duodenal activ; - diateză hemoragică; - antecedente de astm bronsic indus de administrarea salicilaţilor sau a substanţelor cu acţiune similară, în special antiinflamatoare nesteroidiene; - ultimul trimestru de sarcină; - fenilcetonurie. Efecte Adverse Dozele mici de acid acetilsalicilic sunt, de regulă, bine suportate. Au fost semnalate următoarele reacţii adverse: - sângerări diverse – hematemeză, melenă, hemoragii digestive oculte (eventual cu anemie feriprivă), epistaxis, gingivoragii, purpură; - risc hemoragic chirurgical crescut (favorizarea hemoragiilor se menţine timp de 4 – 8 zile după oprirea administrarii acidului acetilsalicilic); - fenomene rare de iritaţie gastrică (dureri abdominale, pirozis, greaţă, vărsături) dacă tratamentul se face corect; au fost raportate cazuri de activare a ulcerului gastro-duodenal, în anumite cazuri, cu perforaţie; - complicaţii infecţioase, inclusiv sindrom Reye (encefalopatie şi afectare hepatică), la copiii trataţi cu acid acetilsalicilic în scop analgezic/antipiretic. - sunt posibile reacţii alergice, manifestate îndeosebi prin urticarie, edeme, rareori astm sau reacţii anafilactice; au fost semnalate reacţii de tip anafilactoid la pacienţii idiosincrazici. - tulburări ale funcţiei hepatice (creşterea transaminazelor), renale şi hipoglicemie. Interactiuni Se impune prudenţă în cazul asocierii acidului acetilsalicilic cu următoarele produse medicamentoase: - alte antiinflamatoare nesteroidiene – risc de ulceraţii şi hemoragii digestive; - glucocorticoizi – risc de ulceraţii şi hemoragii digestive; - anticoagulante orale – risc hemoragic (este necesară monitorizarea timpului de protrombină şi ajustarea dozelor); - heparine – risc hemoragic;

...
Strepsils Plus X 12 comprimate

Mod de Prezentare si Compozitie Blister cu 12 comprimate. Fiecare pastila contine alcool 2,4-diclorbenzelic, 1,2mg si amilmetacrezol 0,6mg ca substante active cu rol antibacterian si lidocaina clorhidrat. Indicatii Amelioreaza rapid si eficient durerile de gat prin formula sa cu actiunr dubla, contine un anestezic foarte puternic pe ntru a alina durerea rapid si doi agenti antibacterieni pentru a combate o gama larga de bacterii care provoaca dureri de gat si infectii bucale. Efecte Adverse Folosind Strepsils in oricare din variantele sale, reactiile adverse sunt foarte rare. Tutosi, daca intervine ceva neobisnuit, anuntati medicul. Nu folositi medicamentul dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor. Mod de Administrare Se dizolva incet, in gura, cate un comprimat la 2-3 ore. Nu administrati mai mult de 8 pastile in 24 de ore. Precautii Sunteti: - alergic la oricare dintre substantele componente • diabetic: tineti cont de cantitatea de zahar din pastila (2,6g glucide) • insarcinata sau alaptati: cereti sfatul medicului inainte de a lua acest medicament.

Categorii
Date de contact
0726116636
Sos.Mihai Bravu, nr.27A,sector 2, Bucuresti
Distribuie