Fabrica de Asigurari - Broker de Asigurare

Asigurari locuinte

...
Asigurarea Facultativa a Locuintei

Fa mai mult pentru locuinta ta! Pâna la urma, ea este centrul universului tau. Acolo te simti cel mai bine. Ai platit rate ca sa o cumperi, ti-ai folosit creativitatea sa o amenajezi asa cum ti-a placut tie, ai investit în ea bani si emotii. Gândeste-te cum ar fi ca un eveniment nefericit, cum ar fi un cutremur sau un incendiu, sa te lase fara agoniseala de-o viata.

Asigurarea facultativa a locuintei te ajuta sa îti recuperezi pierderile suferite în cazul unor evenimente nedorite, cum ar fi: incendiu, fenomene meteo, explozii, catastrofe naturale, furt, vandalism, avarii ale instalatiilor de apa si canalizare. Poti asigura si bunurile din locuinta, centrala termica si instalatiile de climatizare, obiectele casabile, electronicele si electrocasnicele împotriva fenomenelor electrice, poti asigura si membrii familiei împotriva diverselor accidente casnice. În plus, poti adauga si o clauza de raspundere civila fata de terti, care sa-ti ofere protectie financiara în cazul în care tu sau membrii familiei tale produceti un prejudiciu material vecinilor sau altor persoane.

...
Asigurarea obligatorie de locuinta - PAD

Casa ta este locul în care te întorci mereu cu drag si meriti sa te bucuri de fiecare moment petrecut în ea. Nimic nu poate fi mai important decat sa ai certitudinea ca familia ta este în siguranta. Polita de asigurare împotriva dezastrelor este primul pas în aceasta privinta. Încheie acum polita de asigurare obligatorie a locuintei.

În conformitate cu Legea nr. 260/2008, toti proprietarii de locuinte sunt obligati sa încheie o Polita de Asigurare împotriva Dezastrelor - PAD. Asigurarea PAD este emisa de Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID), prin intermediul societatilor de asigurare cu statut de actionar al PAID, adresându-se oricarei persoane fizice sau juridice care detine o locuinta.

Clasificarea locuintelor conform Legii nr.260/2008

  • Tip A – constructia cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic si/sau chimic;
  • Tip B – constructia cu pereti exteriori din caramida nearsa sau orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic;