C&I Accounting Experts - Servicii de contabilitate si asistenta manageriala, Bucuresti

Servicii contabile

...
Servicii contabile

Evidenta contabila
De la asistenta oferita in vederea intocmirii corecte a documentelor primare in conformitate cu ultimele modificari legislative, de la inregistrarea corecta, cronologic si in timp a acestora in ERP-rui performante, pana la calculul taxelor si impozitelor datorate, emiterea balantelor de verificare, intocmirea tuturor declaratiilor obligatorii, atat cele catre Administratiile Financiare, cat si cele catre alte institutii avizate, in timp si fara erori, completarea registrelor lunare obligatorii.
 
 
Refacere evidenta contabila
Asiguram aducerea la zi a contabilitatii pentru societatile a caror evidenta contabila este incompleta, nefacuta pe o perioada mare de timp, pierduta sau distrusa, prin reconstituire cronologica, pas cu pas, conform activitatii desfasurate.
 
 
Consultanta
Permanenta formare profesionala prin insusirea zilnica a tuturor modificarilor aparute atat in domeniul financiar – contabil cat si in domeniile in care activeaza clientii nostri, face ca acestia sa fie permanent indrumati in activitatea pe care o desfasoara si permanent sfatuiti despre directiile spre care se indreapta sau despre directiile spre care ar trebui sa se indrepte societatile acestora.
 
 
Salarizare si resurse umane
Gama completa de servicii de salarizare si de resurse umane pe care le oferim, prin punerea la dispozitie de servicii profesioniste, care inglobeaza de la intocmirea contractelor de munca, a actelor aditionale sau a deciziilor de incetare sau suspendare, inregistrarea acestora in Revisal si transmiterea catre ITM si pana la calculul salarial, in functie de norma, sporuri, conditii speciale, concedii medicale, prime sau bonusuri, ofera un plus de siguranta si le aduce clientilor libertatea necesara de a se ocupa de propria afacere, prin eliminarea drumurilor catre ITM si alte institutii abilitate.
 
 
Certificare bilant
Gama completa de servicii oferite se sintetizeaza in bilantul semestrial si anual, pe care il intocmim si il certificam conform standardelor profesionale in vigoare, prin semnarea acestora de catre un expert contabil, membru activ C.E.C.C.A.R.
 
 
Analize si Raportari
In sprijinirea clientilor, intocmim diverse situatii si raportari care sa-i ghideze si sa-i informeze in permanenta asupra situatiei financiare, asupra punctelor forte ce trebuiesc exploatate sau a punctelor slabe consumatoare de resurse uneori insignifiante dar care stau in calea succesului acestora, oferindu-le astfel clientilor posibilitatea obtinerii unui randament maxim al afacerii.
 
 
Servicii conexe
Sustinem permanent societatile importatoare de bunuri sau servicii si societatile care efectueaza achizitii sau livrari intracomunitare de bunuri sau servicii, prin punerea la dispozitie a materialelor legislative aferente, prin indrumarea spre inregistrare sau spre obtinerea diverselor aprobari impetuos necesare, in vederea desfasurarii acestor tipuri de activitati, prin asistarea si intocmirea declaratiei Intrastat si prin raportarea ambalejelor catre Fondul de Mediu.

...
Servicii de contabilitate firme si asociatii din Bucuresti

Experienta relevanta in domeniul financiar – contabil precum si permanenta perfectionare, ne dau posibilitatea sa oferim servicii de contabilitate complete, la cele mai inalte standarde de profesionalism din Bucuresti.

Servicii de contabilitate pentru firme si asociatii din Bucuresti. Servicii de contabilitate complete pentru SRL, SRL-D, PFA, II, ONG, Asociatie de Proprietari.