Evi Dent-cabinet stomatologic- Bucuresti

Estetica dentara

Albirea dintilor
Albirea dintilor este o metoda profesionala efectuata in cabinetul stomatologic. Exista mai multe metode de albire geluri care se aplica in niste forme dentare ( numite gutiere de albire ) si care se tin in cavitatea bucala timp de cateva nopti albiri cu ajutorul unor lampi speciale si albiri cu ajutorul unor paste specifice  ..
Obturatiile fotopolimerizabile estetice
      Daca apar carii sau defecte mici la nivelul dintilor frontali, este nevoie de refacerea acestora prin obturatii cat mai putin vizibile. Avand la dispozitie o gama foarte larga de nuante si tonuri, obturatiile fotopolimerizabile din material compozit au o foarte buna estetica. Acest lucru este valabil si in cazul inlocuirii obturatiilor metalice vechi, inestetice...
Coroanele integral ceramice
Coroanele ceramice Coroanele ceramice sunt cea mai buna solutie pentru refacerea distructiilor dentare ce nu mai pot beneficia de tratament prin obturatii fotopolimerizabile. In functie de posibilitatile financiare, exista mai multe tipuri de coroane ceramice ce pot fi realizate. Coroanele integral ceramice     Sunt cele mai estetice coroane dentare. Neavand schelet metalic, au o culoare si o transluciditate foarte apropiata de dintii naturali. Nu sunt foarte rezistente ..
Coroanele ceramice pe schelet de aur
Coroanele ceramice pe schelet de aur   Sunt indicate datorita calitatilor aliajului de aur. Acesta nu corodeaza niciodata si, din acest motiv, nu exista riscul aparitiei unei dungi cenusii la nivelul gingieica si in cazul altor aliaje metalic. Are si alte avantaje, dar executia lor cere o inalta pregatire a personalului. Mai nou, se executa si coroane pe schelet din titan care au multe din avantajele aliajelor de aur...
Fatetele dentare
Fatetele dentare   Fatetele dentare sunt lucrari protetice care acopera doar partea exterioara, vizibila a dintelui. De obicei, sunt confectionate din ceramica si cel mai important rol al acestora este cel estetic. Astfel, fatetele pot rezolva mai multe tipuri de probleme: coloratii inestetice carii mici sau defecte de smalt aparitia de spatii inestetice intre dinti, in special diastema dintre incisivii centrali superiori numita popular &l..