Eucardios-Bucuresti

Cardiologie

...
Consult Cardiologic

In medicina cardiovasculara stabilirea amanuntita a istoricului bolii are un rol deosebit in orientarea catre un anumit diagnostic. Dupa aceasta etapa se efectueaza consultul clinic si se stabileste planul cel mai potrivit de investigatii.

...
Ecocardiografie

ECOCARDIOGRAFIE- Indicata in majoritatea bolilor cardiovasculare pentru stabilirea diagnosticului sau a gradului de suferinta a inimii. Si la indivizii asimptomatici poate depista anomalii care, necorectate, pot genera complicatii grave.

...
Test de efort ECG

TEST DE EFFORT – Presupune efectuarea unui efort fizic controlat concomitent cu inregistrarea continua a electrocardiogramei. Principalul obiectiv este detectia cardiopatiei ischemice in vederea stabilirii indicatiei de coronarografie.

...
Ecografie vasculara

Ecografie cardiaca + screening vase

...
Holter ECG

HOLTER ECG- o inregistrare electrocardiografica cu durata uzuala de 24 ore.Se foloseste pentru depistarea de aritmii cardiace si pentru calcularea unor indici care determina riscul de evenimente cardiovasculare al pacientului.

...
Monitorizare ambulatorie a TA

MONITORIZARE AMBULATORIE TA- masurarea intermitenta a TA, timp de 24 ore, la intervale stabilite. Stabileste profilul hipertenisunii, eficienta tratamentului.

...
Programe de monitorizare

Program monitorizare postinfarct miocardic Program monitorizare Insuficienta cardiaca Program monitorizare HTA Program monitorizare dislipidemii severe.

Categorii
Date de contact
0377884800; 0735126185
Str.Tepes Voda, 37-39,sector 2, Bucuresti
Distribuie