Etem Systems - Sisteme de profile din PVC

Ferestre glisante

...
E38

Optimizate pentru stabilitate structurala maxima în timpul utilizarii. Profilurile sunt consolidate la punctele portante. Set larg de profile si tipologii. Optiuni estetice cu un design drept si rotund.

Suporta un pachet de geam de pâna la 30mm

...
E75

Un sistem de ferestre pentru trafic intens cu performante pe plan structural si de conservare a energiei. Design deosebit ce asigura sistemul satisfacand conceptele estetice moderne. Are performante ridicate chiar si în cele mai dificile conditii de mediu. Garniturile si izolatoarele special concepute asigura fiabilitatea si eficienta energetica.

 Vitrare în cadru pâna la 55 mm.

Aplicarea feroneriei rezistente la efractie pâna la clasa RC2.

...
EW70

EW70 este un sistem de înalta eficacitate termica, aplicat ferestrelor cu geamuri duble si triple, oferind un raport foarte bun între functionalitate, calitate si investitii. Combinatiile între diferitele profiluri urmeaza tendintele moderne ale liniilor drepte, îndeplinind si cerintele privind stabilitatea structurii si capacitatea ei portanta. EW70 ofera oportunitatea de a proiecta cladiri confortabile în care se economiseste energie, oferind o selectie larga de culori si suprafete.

 

Categorii
Date de contact
0213518115
Bd. General Vasile Milea , nr.4A, intrarea A, etaj 2, sector 6, Global Business Center,
Distribuie